menu

Ngatmombilung - Pingal Chord Gitar dan Lirik

Ngatmombilung Ngatmombilung 358 views
Transpose Font
Intro : F G Em A
        Dm..G..C..

C                              F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
G                     C 
 wis nglakoni tekan semene..
G/B   A                    Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
       G                     C
kowe kegudo tresno karo wong liyo..

   C                          F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo..
 G/B   A                     Dm
ora ngeliyo mung aku ning atimu..
          G                  C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A      Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C
mbengi tak tangisi..

Reff :
                 F              G
 mung iso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Em
 kowe tak boncengke..
                     A
 turut dalan kekepan kudanan
            Dm                G
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                C  C7
 dikekep wong liyo..

                F              G
 opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
          Em
 kudu kelangan..
                            A
 wong sing paling tak tresnani..
            Dm               G
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
               C
 nek ra mbok dulang..

Musik : F G Am..
        F G C..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A      Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C  C7
mbengi tak tangisi..

Reff :
                 F              G
 mung iso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Em
 kowe tak boncengke..
                     A
 turut dalan kekepan kudanan
            Dm                G
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                C  C7
 dikekep wong liyo..

                F              G
 opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
          Em
 kudu kelangan..
                            A
 wong sing paling tak tresnani..
            Dm               G
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                F   Fm C
 nek ora mbok dulang..
            Dm               G
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                F   Fm C
 nek ora mbok dulang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm E
        Am..D..G..

G                              C
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
D                     G  
 wis nglakoni tekan semene..
D/F#  E                    Am
nek akhire bakal bubar pisahan..
       D                     G
kowe kegudo tresno karo wong liyo..

   G                          C
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
D                      G
 nglakoni tresno tekan tuo..
 D/F#  E                     Am
ora ngeliyo mung aku ning atimu..
          D                  G
nanging saiki atimu ono wong liyo..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E      Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G
mbengi tak tangisi..

Reff :
                 C              D
 mung iso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Bm
 kowe tak boncengke..
                     E
 turut dalan kekepan kudanan
            Am                D
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                G  G7
 dikekep wong liyo..

                C              D
 opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
          Bm
 kudu kelangan..
                            E
 wong sing paling tak tresnani..
            Am               D
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
               G
 nek ra mbok dulang..

Musik : C D Em..
        C D G..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E      Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G  G7
mbengi tak tangisi..

Reff :
                 C              D
 mung iso mbayangke.. kabeh kenangan..
                 Bm
 kowe tak boncengke..
                     E
 turut dalan kekepan kudanan
            Am                D
 saiki nyatane.. kowe malah milih..
                G  G7
 dikekep wong liyo..

                C              D
 opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
          Bm
 kudu kelangan..
                            E
 wong sing paling tak tresnani..
            Am               D
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                C   Cm G
 nek ora mbok dulang..
            Am               D
 ra jenak dolan.. ra doyan mangan..
                C   Cm G
 nek ora mbok dulang..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ngatmombilung

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×