menu

Ngatmombilung - Klebus Chord Gitar dan Lirik

112 views
Transpose Font
Ngatmombilung - Klebus


Intro : C D Bm E
        C D G..

G                 C
dalane rame atiku sepi..
 Am                          D
angen-angen tresno.. dibales tresno..
   Bm                    E
nyatane tresno dibales maturnuwun..
        Am            D
uwis nyaman, sempet sayang
          Em     D C
kok malah ngilang..

G                        C   -Bm
meh lungo angel bertahan loro..
   Am                       D          -(C)
nyobo selalu ono meski kowe ra ono roso..
  Bm                        E
roso sing jebul tak rasakne dewe
          Am               D
kebacut sayang, ngek i harapan
           G
kowe milih liyane..

C          D
 langite peteng..
           Bm                    Em
udane soyo deres klebus tekan atiku..
             Am
cedak e karo aku..
              D             G
nanging atimu dinggo wong liyo..

Reff :
       C      D        Bm
 wis dalane.. dadi pelarian..
     E          Am          D       G
 dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan..
          C        D           Bm
 aku sing sayang.. aku sing berjuang..
   E        Am        -Bm
 bagianmu koyo biasane..
   C             D       (Em)
 bagian sing nglarani aku wae..

Musik : Em D C..-D
              ho..ooooo..
        Em D C..D..

C          D
 langite peteng..
           Bm                    Em
udane soyo deres klebus tekan atiku..
             Am
cedak e karo aku..
              D             G
nanging atimu dinggo wong liyo..

Reff :
       C      D        Bm
 wis dalane.. dadi pelarian..
     E          Am          D       G
 dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan..
          C        D           Bm
 aku sing sayang.. aku sing berjuang..
   E        Am        -Bm
 bagianmu koyo biasane..
   C             D
 bagian sing nglarani

       C      D        Bm
 wis dalane.. dadi pelarian..
     E          Am          D       G
 dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan..
          C        D           Bm
 aku sing sayang.. aku sing berjuang..
   E        Am        -Bm
 bagianmu koyo biasane..
   C             D        G
 bagian sing nglarani aku wae..
            Am
 bagianmu koyo biasane..
   C             D         (C)
 bagian sing nglarani aku wae..

Outro : C Bm Am D..G

   -----------------
===VERSI LEBIH MUDAH===
   -----------------

Intro : F G Em A
        F G C..

C                 F
dalane rame atiku sepi..
 Dm                          G
angen-angen tresno.. dibales tresno..
   Em                    A
nyatane tresno dibales maturnuwun..
        Dm            G
uwis nyaman, sempet sayang
          Am     G F
kok malah ngilang..

C                        F   -Em
meh lungo angel bertahan loro..
   Dm                       G          -(F)
nyobo selalu ono meski kowe ra ono roso..
  Em                        A
roso sing jebul tak rasakne dewe
          Dm               G
kebacut sayang, ngek i harapan
           C
kowe milih liyane..

F          G
 langite peteng..
           Em                    Am
udane soyo deres klebus tekan atiku..
             Dm
cedak e karo aku..
              G             C
nanging atimu dinggo wong liyo..

Reff :
       F      G        Em
 wis dalane.. dadi pelarian..
     A          Dm          G       C
 dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan..
          F        G           Em
 aku sing sayang.. aku sing berjuang..
   A        Dm        -Em
 bagianmu koyo biasane..
   F             G       (Am)
 bagian sing nglarani aku wae..

Musik : Am G F..-G
              ho..ooooo..
        Am G F..G..

F          G
 langite peteng..
           Em                    Am
udane soyo deres klebus tekan atiku..
             Dm
cedak e karo aku..
              G             C
nanging atimu dinggo wong liyo..

Reff :
       F      G        Em
 wis dalane.. dadi pelarian..
     A          Dm          G       C
 dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan..
          F        G           Em
 aku sing sayang.. aku sing berjuang..
   A        Dm        -Em
 bagianmu koyo biasane..
   F             G
 bagian sing nglarani

       F      G        Em
 wis dalane.. dadi pelarian..
     A          Dm          G       C
 dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan..
          F        G           Em
 aku sing sayang.. aku sing berjuang..
   A        Dm        -Em
 bagianmu koyo biasane..
   F             G        C
 bagian sing nglarani aku wae..
            Dm
 bagianmu koyo biasane..
   F             G         (F)
 bagian sing nglarani aku wae..

Outro : F Em Dm G..C            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ngatmombilung

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×