Open Nav

NFF - Ambyar Sak Kabehe Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
                

Intro : F G Em Am F G C.. F G Em Am F G C.. C F wes suwe aku leh nunggoni G C jawaban tresnamu tekan saiki C F wes suwe tanduran tresnamu G C gumandul dadi tetep tak kumbahi.. Int. F G C C F limang tahun tak cubo nggenahi G C ameh kepiye hubungan awake dewe C F nanging jawaban wong tuamu G C marai nggerus ajur sak kabehe.. Reff : F G ra sudi aku saiki Em Am yen dikon mbaleni F G C amergo wes kebak loro ning ati.. F G mending awake dewe Em Am ojo mlaku dadi siji F G C G minggato aku lilo kowe rabi.. Musik : F G Em Am F G C.. F G Em Am F G C G C F limang tahun tak cubo nggenahi G C ameh kepiye hubungan awake dewe C F nanging jawaban wong tuamu G C marai nggerus ajur sak kabehe.. Reff : F G ra sudi aku saiki Em Am yen dikon mbaleni F G C amergo wes kebak loro ning ati.. F G mending awake dewe Em Am ojo mlaku dadi siji F G C G minggato aku lilo kowe rabi.. F G (mas ojo.. ngono) Em Am (aku iseh ntresnani) F G C (karepku kowe ojo loro ati..) F G (aku ijeh pingin) Em Am (kita dadi siji) F G C G (sepurane wong tuaku wes nglarani..) F G ra sudi aku saiki Em Am yen dikon mbaleni F G C amergo wes kebak loro ning ati.. F G mending awake dewe Em Am ojo mlaku dadi siji F G C minggato aku lilo kowe rabi.. F G C minggato aku lilo kowe rabi.. F G C minggato aku lilo kowe rabi.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : C D Bm Em C D G.. C D Bm Em C D G.. G C wes suwe aku leh nunggoni D G jawaban tresnamu tekan saiki G C wes suwe tanduran tresnamu D G gumandul dadi tetep tak kumbahi.. Int. C D G G C limang tahun tak cubo nggenahi D G ameh kepiye hubungan awake dewe G C nanging jawaban wong tuamu D G marai nggerus ajur sak kabehe.. Reff : C D ra sudi aku saiki Bm Em yen dikon mbaleni C D G amergo wes kebak loro ning ati.. C D mending awake dewe Bm Em ojo mlaku dadi siji C D G D minggato aku lilo kowe rabi.. Musik : C D Bm Em C D G.. C D Bm Em C D G D G C limang tahun tak cubo nggenahi D G ameh kepiye hubungan awake dewe G C nanging jawaban wong tuamu D G marai nggerus ajur sak kabehe.. Reff : C D ra sudi aku saiki Bm Em yen dikon mbaleni C D G amergo wes kebak loro ning ati.. C D mending awake dewe Bm Em ojo mlaku dadi siji C D G D minggato aku lilo kowe rabi.. C D (mas ojo.. ngono) Bm Em (aku iseh ntresnani) C D G (karepku kowe ojo loro ati..) C D (aku ijeh pingin) Bm Em (kita dadi siji) C D G D (sepurane wong tuaku wes nglarani..) C D ra sudi aku saiki Bm Em yen dikon mbaleni C D G amergo wes kebak loro ning ati.. C D mending awake dewe Bm Em ojo mlaku dadi siji C D G minggato aku lilo kowe rabi.. C D G minggato aku lilo kowe rabi.. C D G minggato aku lilo kowe rabi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu NFF - Ambyar Sak Kabehe Dasar , chord dasar NFF - Ambyar Sak Kabehe Dasar , chordtela NFF - Ambyar Sak Kabehe Dasar , lirik lagu NFF - Ambyar Sak Kabehe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=DhvaKIm-kKM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×