Open Nav

Nella Kharisma - Undangan Rabi Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
        

Intro : C Dm G C Am Dm G C.. Reff : C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em amung semene iso mbok culne tresnoku F C kudu tak lilo pancen keputusanmu Dm G nadyan keloro-loro njero batinku.. C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em ra ngiro yen kowe ninggalke aku F C ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Dm mergo pungkase sing nyanding G C kowe dudu aku.. Musik : C G G..C Am..G..C.. C G sing tak rasakne loro atiku.. Am Em nalikone nrimo layangmu.. F C kaget tak woco undangan rabimu.. Dm G ngene carane medhot tali tresnoku.. C G mbiyen tak trimo ucap manismu.. Am Em jebul saiki lamis janjimu.. F C mbok terus terang yen medhot aku.. Dm G ojo nilap njur nrimo kabar rabimu.. Am G saktenane batinku keloro-loro.. F C nyawang fotomu jejer karo wong liyo.. Am G ora tak songko undangan rabi.. F G mbok gawe medhot tali tresnomu.. Reff : C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em amung semene iso mbok culne tresnoku F C kudu tak lilo pancen keputusanmu Dm G nadyan keloro-loro njero batinku.. C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em ra ngiro yen kowe ninggalke aku F C ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Dm mergo pungkase sing nyanding G C kowe dudu aku.. Musik : C G G..C Am..G..C.. C G sing tak rasakne loro atiku.. Am Em nalikone nrimo layangmu.. F C kaget tak woco undangan rabimu.. Dm G ngene carane medhot tali tresnoku.. C G mbiyen tak trimo ucap manismu.. Am Em jebul saiki lamis janjimu.. F C mbok terus terang yen medhot aku.. Dm G ojo nilap njur nrimo kabar rabimu.. Am G saktenane batinku keloro-loro.. F C nyawang fotomu jejer karo wong liyo.. Am G ora tak songko undangan rabi.. F G mbok gawe medhot tali tresnomu.. Reff : C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em amung semene iso mbok culne tresnoku F C kudu tak lilo pancen keputusanmu Dm G nadyan keloro-loro njero batinku.. C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em ra ngiro yen kowe ninggalke aku F C ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Dm mergo pungkase sing nyanding G C kowe dudu aku.. C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em amung semene iso mbok culne tresnoku F C kudu tak lilo pancen keputusanmu Dm G nadyan keloro-loro njero batinku.. C G loro rasane moco undangan rabimu Am Em ra ngiro yen kowe ninggalke aku F C ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Dm mergo pungkase sing nyanding G C kowe dudu aku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D Em A D Bm Em A D.. Reff : D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m amung semene iso mbok culne tresnoku G D kudu tak lilo pancen keputusanmu Em A nadyan keloro-loro njero batinku.. D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m ra ngiro yen kowe ninggalke aku G D ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Em mergo pungkase sing nyanding A D kowe dudu aku.. Musik : D A A..D Bm..A..D.. D A sing tak rasakne loro atiku.. Bm F#m nalikone nrimo layangmu.. G D kaget tak woco undangan rabimu.. Em A ngene carane medhot tali tresnoku.. D A mbiyen tak trimo ucap manismu.. Bm F#m jebul saiki lamis janjimu.. G D mbok terus terang yen medhot aku.. Em A ojo nilap njur nrimo kabar rabimu.. Bm A saktenane batinku keloro-loro.. G D nyawang fotomu jejer karo wong liyo.. Bm A ora tak songko undangan rabi.. G A mbok gawe medhot tali tresnomu.. Reff : D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m amung semene iso mbok culne tresnoku G D kudu tak lilo pancen keputusanmu Em A nadyan keloro-loro njero batinku.. D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m ra ngiro yen kowe ninggalke aku G D ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Em mergo pungkase sing nyanding A D kowe dudu aku.. Musik : D A A..D Bm..A..D.. D A sing tak rasakne loro atiku.. Bm F#m nalikone nrimo layangmu.. G D kaget tak woco undangan rabimu.. Em A ngene carane medhot tali tresnoku.. D A mbiyen tak trimo ucap manismu.. Bm F#m jebul saiki lamis janjimu.. G D mbok terus terang yen medhot aku.. Em A ojo nilap njur nrimo kabar rabimu.. Bm A saktenane batinku keloro-loro.. G D nyawang fotomu jejer karo wong liyo.. Bm A ora tak songko undangan rabi.. G A mbok gawe medhot tali tresnomu.. Reff : D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m amung semene iso mbok culne tresnoku G D kudu tak lilo pancen keputusanmu Em A nadyan keloro-loro njero batinku.. D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m ra ngiro yen kowe ninggalke aku G D ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Em mergo pungkase sing nyanding A D kowe dudu aku.. D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m amung semene iso mbok culne tresnoku G D kudu tak lilo pancen keputusanmu Em A nadyan keloro-loro njero batinku.. D A loro rasane moco undangan rabimu Bm F#m ra ngiro yen kowe ninggalke aku G D ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku Em mergo pungkase sing nyanding A D kowe dudu aku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Undangan Rabi Dasar , chordtela Nella Kharisma - Undangan Rabi Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=8oWwbPMkALI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×