Open Nav

Nella Kharisma - Sadar Posisi Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        Capo di fret 3
C G
wes tak cubo nguatke ati
      Am Em
nompo kasunyatan iki
F C
nadyan perih rasane
      Dm G
aku kudu sadar diri..

       C G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am Em
tanpo pamit karo aku
      F C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm G C F G
mung ngeterke undangan rabimu..

Am G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           (Am)
malah milih wong liyo..

Am G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                  F
 jebul aku dudu jodone
      Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

Musik : C F Am G
C F Am G C
C G
wes tak cubo nguatke ati
      Am Em
nompo kasunyatan iki
F C
nadyan perih rasane
      Dm G
aku kudu sadar diri..

       C G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am Em
tanpo pamit karo aku
      F C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm G C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           (Am)
malah milih wong liyo..

Am G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

Musik : C F Am G
C F Am G C
C G
wes tak cubo nguatke ati
      Am Em
nompo kasunyatan iki
F C
nadyan perih rasane
      Dm G
aku kudu sadar diri..

       C G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am Em
tanpo pamit karo aku
      F C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm G C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           (Am)
malah milih wong liyo..

Am G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

        C
 remuk atiku nompo layang
      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

D# A# wes tak cubo nguatke ati Cm Gm nompo kasunyatan iki G# D# nadyan perih rasane Fm A# aku kudu sadar diri.. D# A# mbiyen kowe ninggal lungo Cm Gm tanpo pamit karo aku G# D# saiki we teko ning ngarepku Fm A# D# G# A# mung ngeterke undangan rabimu.. Cm A# aku kudu sadar posisi G# ra bakal biso nduweni D# mergo kowe sing tak tresno A# (Cm) malah milih wong liyo.. Cm A# mung iso tak pendem ning ati G# roso sayang ro tresnoku iki A# aku tresno kowe A# kowe tresno liyane.. Reff : D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku.. Musik : D# G# Cm A# D# G# Cm A# D# D# A# wes tak cubo nguatke ati Cm Gm nompo kasunyatan iki G# D# nadyan perih rasane Fm A# aku kudu sadar diri.. D# A# mbiyen kowe ninggal lungo Cm Gm tanpo pamit karo aku G# D# saiki we teko ning ngarepku Fm A# D# mung ngeterke undangan rabimu.. Cm A# aku kudu sadar posisi G# ra bakal biso nduweni D# mergo kowe sing tak tresno A# (Cm) malah milih wong liyo.. Cm A# mung iso tak pendem ning ati G# roso sayang ro tresnoku iki A# aku tresno kowe A# kowe tresno liyane.. Reff : D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku.. Musik : D# G# Cm A# D# G# Cm A# D# D# A# wes tak cubo nguatke ati Cm Gm nompo kasunyatan iki G# D# nadyan perih rasane Fm A# aku kudu sadar diri.. D# A# mbiyen kowe ninggal lungo Cm Gm tanpo pamit karo aku G# D# saiki we teko ning ngarepku Fm A# D# mung ngeterke undangan rabimu.. Cm A# aku kudu sadar posisi G# ra bakal biso nduweni D# mergo kowe sing tak tresno A# (Cm) malah milih wong liyo.. Cm A# mung iso tak pendem ning ati G# roso sayang ro tresnoku iki A# aku tresno kowe A# kowe tresno liyane.. Reff : D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku.. D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Sadar Posisi Dasar , chordtela Nella Kharisma - Sadar Posisi Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=290D6M8G6l0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×