Open Nav

Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                Capo di fret 4

Intro : C
Dm..G..C.. 
        Am..Dm..G..C.. 

Reff :
                   Dm
 rasane pengen tak racuni
 G C
 ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
 Am Dm
 ..tapi wedi yen kowe mati
         G C
 tiwas tenan aku gagal mok rabi..

           F
wes ngerti yen aku iki
    C
bakale yo mbok rabi
       G Em Am
kok yo isih wani dulinan geni..

      F
rung asat jajal lamaran
     C
kowe ra nduwe sungkan
         G C
nyulek moto nggandeng wong liyan..

Am G
..angel nong atiku wes ora ketahan
                                       F
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
                                    G
ngempet umupe getih iki nong jero dodo
                      Am
sing mara-marai ati loro..

                                  G
atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
                                   F
sing ono ning atiku saiki piye carane
                                  G
nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
                              C G C
opo tak racun opo meh nyang dukun....

Reff :
                   Dm
 rasane pengen tak racuni
 G C
 ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
 Am Dm
 ..tapi wedi yen kowe mati
         G C
 tiwas tenan aku gagal mok rabi..

Musik : F..G..C....
        F..G..C....

           F
wes ngerti yen aku iki
    C
bakale yo mbok rabi
       G Em Am
kok yo isih wani dulinan geni..

      F
rung asat jajal lamaran
     C
kowe ra nduwe sungkan
         G C
nyulek moto nggandeng wong liyan..

Am G
..angel nong atiku wes ora ketahan
                                       F
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
                                    G
ngempet umupe getih iki nong jero dodo
                      Am
sing mara-marai ati loro..

                                  G
atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
                                   F
sing ono ning atiku saiki piye carane
                                  G
nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
                              C G C
opo tak racun opo meh nyang dukun....

Reff :
                   Dm
 rasane pengen tak racuni
 G C
 ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
 Am Dm
 ..tapi wedi yen kowe mati
         G C
 tiwas tenan aku gagal mok rabi..

      F
rung asat jajal lamaran
     C
kowe ra nduwe sungkan
         G C
nyulek moto nggandeng wong liyan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E
F#m..B..E..
        C#m..F#m..B..E..

Reff :
                   F#m
 rasane pengen tak racuni
 B E
 ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
 C#m F#m
 ..tapi wedi yen kowe mati
         B E
 tiwas tenan aku gagal mok rabi..

           A
wes ngerti yen aku iki
    E
bakale yo mbok rabi
       B G#m C#m
kok yo isih wani dulinan geni..

      A
rung asat jajal lamaran
     E
kowe ra nduwe sungkan
         B E
nyulek moto nggandeng wong liyan..

C#m B
..angel nong atiku wes ora ketahan
                                       A
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
                                    B
ngempet umupe getih iki nong jero dodo
                      C#m
sing mara-marai ati loro..

                                  B
atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
                                   A
sing ono ning atiku saiki piye carane
                                  B
nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
                              E B E
opo tak racun opo meh nyang dukun....

Reff :
                   F#m
 rasane pengen tak racuni
 B E
 ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
 C#m F#m
 ..tapi wedi yen kowe mati
         B E
 tiwas tenan aku gagal mok rabi..

Musik : A..B..E..
        A..B..E..

           A
wes ngerti yen aku iki
    E
bakale yo mbok rabi
       B G#m C#m
kok yo isih wani dulinan geni..

      A
rung asat jajal lamaran
     E
kowe ra nduwe sungkan
         B E
nyulek moto nggandeng wong liyan..

C#m B
..angel nong atiku wes ora ketahan
                                       A
rasa-rasane munggah koyo tekan mbun-mbunan
                                    B
ngempet umupe getih iki nong jero dodo
                      C#m
sing mara-marai ati loro..

                                  B
atiku wes peteng ugo pikiranku gendeng
                                   A
sing ono ning atiku saiki piye carane
                                  B
nggawe kowe kapok ra dulin wong wedok
                              E B E
opo tak racun opo meh nyang dukun....

Reff :
                   F#m
 rasane pengen tak racuni
 B E
 ..nyawang tingkahmu ngeloro ati
 C#m F#m
 ..tapi wedi yen kowe mati
         B E
 tiwas tenan aku gagal mok rabi..

      A
rung asat jajal lamaran
     E
kowe ra nduwe sungkan
         B E
nyulek moto nggandeng wong liyan..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni Dasar , chordtela Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Pingin Tak Racuni Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=yek6wg416LU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×