Open Nav

Nella Kharisma - Mendem Cinta Chord Gitar dan Lirik Lagu

6 views
        Capo di fret 2

Intro : C..

Reff :
     C G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C G
 ngene rasane mendem tresno
         Am G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm G C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C G
 ngene rasane mendem tresno
         Am G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm G C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Musik : C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C..

           F C
langite mendung wajah jam telu
           G C
neng kene aku ngenteni tekamu
              F C
neng cedak tanjung janji ketemu
             G C
gelisah batinku maklumat ku rindu..

     Am G
udan gerimis barengi tekomu
   F C
nyawang esemmu sumer awakku
      Am G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno pines melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat

Reff :
     C G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C G
 ngene rasane mendem tresno
         Am G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm G C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Musik : C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C..

           F C
langite mendung wajah jam telu
           G C
neng kene aku ngenteni tekamu
                F C
neng cedhak bangjo janji ketemu
             G C
gelisah batinku maklum aku rindu..

     Am G
udan gerimis barengi tekomu
        F C
nyawang esemu sumer awakku
      Am G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno yen wes melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat..

Reff :
     C G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C G
 ngene rasane mendem tresno
         Am G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm G C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C G
 ngene rasane mendem tresno
         Am G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm G C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D.. Reff : D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. Musik : D A Bm A G D Em A D A Bm A G D Em A D.. G D langite mendung wajah jam telu A D neng kene aku ngenteni tekamu G D neng cedak tanjung janji ketemu A D gelisah batinku maklumat ku rindu.. Bm A udan gerimis barengi tekomu G D nyawang esemmu sumer awakku Bm A sorot mripatmu gawe ati bungah G A ngene rasane yen lagi mendem cinta.. Bm udane teko mbok payungi aku A nganggo jaketmu mesra rangkulanmu G pancen tresno pines melekat F# gulo jowo rasane dadi cokelat Reff : D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. Musik : D A Bm A G D Em A D A Bm A G D Em A D.. G D langite mendung wajah jam telu A D neng kene aku ngenteni tekamu G D neng cedhak bangjo janji ketemu A D gelisah batinku maklum aku rindu.. Bm A udan gerimis barengi tekomu G D nyawang esemu sumer awakku Bm A sorot mripatmu gawe ati bungah G A ngene rasane yen lagi mendem cinta.. Bm udane teko mbok payungi aku A nganggo jaketmu mesra rangkulanmu G pancen tresno yen wes melekat F# gulo jowo rasane dadi cokelat.. Reff : D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Mendem Cinta Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Mendem Cinta Dasar , chordtela Nella Kharisma - Mendem Cinta Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Mendem Cinta Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=nRHhzwJlCUI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×