Open Nav

Nella Kharisma - Kalah Cepet Chord Gitar dan Lirik Lagu

6 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : C..

Reff :
   C G
 sepet ning pinggir embong
         Am Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F C
 telat ngomong tresno
           F G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C G
 nelongso rasane
              Am Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F C
 nyapo tresno tak pendhem
           F G C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : C G Am Em
F C F G..
        C G Am Em
F C F G C..

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
           F C
ungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang..

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F C
ora ngiro lan terbayang
        G C
kalah cepet tresnomu ilang..

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     E
mergo kependem ning ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E G E
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   C G
 sepet ning pinggir embong
         Am Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F C
 telat ngomong tresno
           F G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C G
 nelongso rasane
              Am Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F C
 nyapo tresno tak pendhem
           F G C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : C G Am Em
F C F G..
        C G Am Em
F C F G C..

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
           F C
ungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang..

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F C
ora ngiro lan terbayang
        G C
kalah cepet tresnomu ilang..

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     E
mergo kependem ning ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E G E
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   C G
 sepet ning pinggir embong
         Am Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F C
 telat ngomong tresno
           F G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C G
 nelongso rasane
              Am Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F C
 nyapo tresno tak pendhem
           F G C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   C G
 sepet ning pinggir embong
         Am Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F C
 telat ngomong tresno
           F G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C G
 nelongso rasane
              Am Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F C
 nyapo tresno tak pendhem
           F G C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..

Reff :
   D A
 sepet ning pinggir embong
         Bm F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G D
 telat ngomong tresno
           G A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D A
 nelongso rasane
              Bm F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G D
 nyapo tresno tak pendhem
           G A D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : D A Bm F#m
G D G A..
        D A Bm F#m
G D G A D..

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G D
ora ngiro lan terbayang
        A D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F# A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   D A
 sepet ning pinggir embong
         Bm F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G D
 telat ngomong tresno
           G A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D A
 nelongso rasane
              Bm F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G D
 nyapo tresno tak pendhem
           G A D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : D A Bm F#m
G D G A..
        D A Bm F#m
G D G A D..

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G D
ora ngiro lan terbayang
        A D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F# A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   D A
 sepet ning pinggir embong
         Bm F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G D
 telat ngomong tresno
           G A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D A
 nelongso rasane
              Bm F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G D
 nyapo tresno tak pendhem
           G A D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   D A
 sepet ning pinggir embong
         Bm F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G D
 telat ngomong tresno
           G A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D A
 nelongso rasane
              Bm F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G D
 nyapo tresno tak pendhem
           G A D
 yen wis getun sambat kalih sinten..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Kalah Cepet Dasar , chordtela Nella Kharisma - Kalah Cepet Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=GK4f-zEWfP8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×