Open Nav

Nella Kharisma - Dadi Masalah Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : C..G..Am..F..G.. C G Am Kowe pernah janji karo aku Dm G ra bakal mblenjani sumpah janjimu Em saiki kowe lali Am lali marang janjimu F G ninggalke aku seng iseh tresno C dadi masalah.. *) C G Lambeku sing lamis Am nggawe atimu keiris Dm pancen kuwi salahku G seng nggawe kowe nangis Em Am tresnoku ora koyo telo F seng jaremu nyereti G nggawe loro jeroning ati.. Reff I: Am Uripku seng spaneng G ra ono kowe aku kangen F uripku seng spaneng C G ra ono kowe aku gendheng.. Am tresnoku ora luntur G tak jalok ojo mundur F G C ojo mbok gawe atiku ajor.. Musik : Am..G..F..G.. Am..G..F G C G *) C G Lambeku sing lamis Am nggawe atimu keiris Dm pancen kuwi salahku G seng nggawe kowe nangis Em Am tresnoku ora koyo telo F seng jaremu nyereti G nggawe loro jeroning ati.. Reff II: Am uripku seng spaneng G ra ono kowe aku kangen F uripku seng spaneng C G/B ra ono kowe aku gendheng Am tresnoku ora luntur G tak jalok ojo mundur F G C G/B ojo mbok gawe atiku ajor.. Am uripku seng spaneng G ra ono kowe aku kangen F uripku seng sepaneng C G/B ra ono kowe aku gendheng Am dadi masalah G yen kowe ngajak pisah F G C aku ra pingin tresnoku bubrah.. *) C G Lambeku sing lamis Am nggawe atimu keiris Dm pancen kuwi salahku G seng nggawe kowe nangis Em Am tresnoku ora koyo telo F seng jaremu nyereti G nggawe loro jeroning ati.. Reff III: Am uripku seng spaneng G ra ono kowe aku kangen F uripku seng spaneng C G/B ra ono kowe aku gendheng Am tresnoku ora luntur G tak jalok ojo mundur F G C G/B ojo mbok gawe atiku ajor.. Am uripku seng spaneng G ra ono kowe aku kangen F uripku seng sepaneng C G/B ra ono kowe aku gendheng Am dadi masalah G yen kowe ngajak pisah F G C aku ra pingin tresnoku bubrah.. F G C aku ra pingin uripmu susah.. Outro : C [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : B..F#..G#m..E..F#.. B F# G#m Kowe pernah janji karo aku C#m F# ra bakal mblenjani sumpah janjimu D#m saiki kowe lali G#m lali marang janjimu E F# ninggalke aku seng iseh tresno B dadi masalah.. *) B F# Lambeku sing lamis G#m nggawe atimu keiris C#m pancen kuwi salahku F# seng nggawe kowe nangis D#m G#m tresnoku ora koyo telo E seng jaremu nyereti F# nggawe loro jeroning ati.. Reff I: G#m Uripku seng spaneng F# ra ono kowe aku kangen E uripku seng spaneng B F# ra ono kowe aku gendheng.. G#m tresnoku ora luntur F# tak jalok ojo mundur E F# B ojo mbok gawe atiku ajor.. Musik : G#m..F#..E..F#.. G#m..F#..E F# B F# *) B F# Lambeku sing lamis G#m nggawe atimu keiris C#m pancen kuwi salahku F# seng nggawe kowe nangis D#m G#m tresnoku ora koyo telo E seng jaremu nyereti F# nggawe loro jeroning ati.. Reff II: G#m uripku seng spaneng F# ra ono kowe aku kangen E uripku seng spaneng B F#/Bb ra ono kowe aku gendheng G#m tresnoku ora luntur F# tak jalok ojo mundur E F# B F#/Bb ojo mbok gawe atiku ajor.. G#m uripku seng spaneng F# ra ono kowe aku kangen E uripku seng sepaneng B F#/Bb ra ono kowe aku gendheng G#m dadi masalah F# yen kowe ngajak pisah E F# B aku ra pingin tresnoku bubrah.. *) B F# Lambeku sing lamis G#m nggawe atimu keiris C#m pancen kuwi salahku F# seng nggawe kowe nangis D#m G#m tresnoku ora koyo telo E seng jaremu nyereti F# nggawe loro jeroning ati.. Reff III: G#m uripku seng spaneng F# ra ono kowe aku kangen E uripku seng spaneng B F#/Bb ra ono kowe aku gendheng G#m tresnoku ora luntur F# tak jalok ojo mundur E F# B F#/Bb ojo mbok gawe atiku ajor.. G#m uripku seng spaneng F# ra ono kowe aku kangen E uripku seng sepaneng B F#/Bb ra ono kowe aku gendheng G#m dadi masalah F# yen kowe ngajak pisah E F# B aku ra pingin tresnoku bubrah.. E F# B aku ra pingin uripmu susah.. Outro : B


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Dadi Masalah Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Dadi Masalah Dasar , chordtela Nella Kharisma - Dadi Masalah Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Dadi Masalah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=Q7TMZRBcb2U

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×