Open Nav

Nella Kharisma - Bojo Keplese Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                

Intro: G..D..Em A D.. D Wes tak retak retak ne D Wes tak takok takok ne D A Nyatane koncomu do meneng ae... A Tibane Kowe preman A Nggak doyan penggawean A D Sedino dino mung seneng kluyuran.. D Wes tak tutup tutupi D Wis tak rapet rapeti D A Nyatane kowe malah soyo ndadi... A Rupo pancene ngganteng A Ketoro katon anteng A D D7 Tibane mung gawe endasku puyeng... *) G Ku nyambut gawe D Nggolekne kowe Em A Tapi kowe malah soyo D D7 kleca klece.. G Macakmu dukun... D Mangano sabun... Em Wis ra kuat ngempet A D Aku trimo good bye.. Reff: Bm Aku wong Lanang ngganteng... Iseh akeh sing antri... Em Prawan rondho ngenteni Kabeh Podo njaluk rabi. G A Cukupo tak kedepi D Bm Mesti kinthil ora bali Em A Rapercoyo njajalo D Meski wae kowe kegi Bm Kowe kegedean GR Nganti koyo wong kentir Em awak kebak tatoan Gambar nogo, gambar ulo G A Ulo ulo sawung D Bm ngakumu yo panggah joko Em A Ndisik di kandani D Tapi aku ra percoyo... Musik: D Em A D Bm Em A D.. #) D Aku kok pasani D pati geni telung dino D ilmu dukun jowo A mandine tang puluh dino A nggawe bulu perindu A ben aku rindu padamu A sekarang konangan terlanjur D D7 dadi bojomu.. *) G Ku nyambut gawe D Nggolekne kowe Em A Tapi kowe malah soyo D D7 kleca klece.. G Macakmu dukun... D Mangano sabun... Em Wis ra kuat ngempet A D Aku trimo good bye.. Reff: Bm Aku wong Lanang ngganteng... Iseh akeh sing antri... Em Prawan rondho ngenteni Kabeh Podo njaluk rabi. G A Cukupo tak kedepi D Bm Mesti kinthil ora bali Em A Rapercoyo njajalo D Meski wae kowe kegi Bm Kowe kegedean GR Nganti koyo wong kentir Em awak kebak tatoan Gambar nogo, gambar ulo G A Ulo ulo sawung D Bm ngakumu yo panggah joko Em A Ndisik di kandani D Tapi aku ra percoyo... #) D Aku kok pasani D pati geni telung dino D ilmu dukun jowo A mandine tang puluh dino A nggawe bulu perindu A ben aku rindu padamu A sekarang konangan terlanjur D dadi bojomu.. G D Wes kadong keplese... Em A D Opo mending tak tombokne..eee..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese Dasar , chord dasar Nella Kharisma - Bojo Keplese Dasar , chordtela Nella Kharisma - Bojo Keplese Dasar , lirik lagu Nella Kharisma - Bojo Keplese Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=0V4vW7nsr1s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

×