Open Nav

NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        

Intro : (spoke) Am dek, masio sainganku koncoku dewe G sugih sugih, luwih ganteng seko aku C aku panggah ra mundur dek D modal nekat mencintaimu Bm los sak kabehe Em Am pokoke aku tetep panggah mencintaimu D G wani ngeyel dek, wani nekat, wani ajur demi kowe G tresno neng jero dodo.. Bm seng tak jaluk imbangono.. C D masio aku ra sugeh bondo G moh yen digawe loro.. Reff : C D sak pedote nafasku Bm Em mung kowe seng tak tunggu Am D G ora ono liyane seng neng atiku.. (a.o a.o ya..) C D sak enteke nyawaku Bm Em ora ngaleh tresnaku (wani ngeyel dek) Am D G ademe angin dalu dadi saksi bisu.. G nduweku mung roso tresno dudu setumpuk bondo Bm nekat mencintaimu kui wis dadi prinsipku C ngenei perhatian D ngenei kasih sayang G berjalannya waktu mugo mugo koe dadi nyaman G cintaku wis kadung mapan penuh doa harapan Bm berpaling dari hatimu itu tidak akan C D nek ra kowe ra wae, aku emoh liyane G tetep konsisten mencintaimu selawase Reff : C D sak pedote nafasku Bm Em mung kowe seng tak tunggu Am D G ora ono liyane seng neng atiku.. (a.o a.o ya..) C D sak enteke nyawaku Bm Em ora ngaleh tresnaku (wani ngeyel dek) Am D G ademe angin dalu dadi saksi bisu.. G aku panggah tetep ngeyel masio cinta koe angel Bm ra urusan sainganku mung konco cedakku C aku ra bakal mundur D ati wis kadung njegur G wani ngeyel, wani perih wani mumet, wani ajur G sak pedote nafas iki sak enteke nyowo iki Bm tresnoku ra pindah ati dirimu sing tak tenani C janji bakalan tak jogo D nganti nyowo iki lungo G tresnoku ora mungkin ora mungkin ngeliyo Featured (Tiara Yantika) C D (sing tak suwun mung siji..) Bm Em (koe sing gemati..) Am (jogonen ati iki..) D G (ojo nganti aku mbok larani..) C D (tulong jaganen aku..) Bm Em (tulong jogo tresnoku..) Am (adem e angin ndalu..) D G (dadi saksi bisu..) Reff : C D sak pedote nafasku Bm Em mung kowe seng tak tunggu Am D G ora ono liyane seng neng atiku.. (a.o a.o ya..) C D sak enteke nyawaku Bm Em ora ngaleh tresnaku (wani ngeyel dek) Am D G ademe angin dalu dadi saksi bisu.. (hek ah!) C D sak pedote nafasku Bm Em mung kowe seng tak tunggu Am D G ora ono liyane seng neng atiku.. (a.o a.o ya..) C D sak enteke nyawaku Bm Em ora ngaleh tresnaku (wani ngeyel dek) Am D G ademe angin dalu dadi saksi bisu.. Am D G ademe angin dalu dadi saksi bisu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) Dasar , chord dasar NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) Dasar , chordtela NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) Dasar , lirik lagu NDX AKA - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=EZVBhczvPVU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

×