Open Nav

NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                

Intro : G..Bm..Em..C..D.. G..D... Reff: G Bm Ra...bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da...dio awakmu dewe Em C opo sing tok rasakke D G D yo mung kowe tresno saklawase.. G tresno tulus ning ati ing njero dodo iki Bm ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke Em aku bakal iling marang awakmu C senajan tau nggawe cidro ning njero atiku D tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu G nanging ngopo kowe malah ninggalke aku Bm roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi Em rino klawan wengi aku tansah ngenteni C tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati D ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci Reff: G Bm Ra...bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da...dio awakmu dewe Em C opo sing tok rasakke D G D yo mung kowe tresno saklawase.. G nanging kabeh kui mung neng njero impenku Bm senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu Em saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku C janji seko lambemu jebule yo mung lunyu D ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu G kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe Bm dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke Em marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke C saiki aku getun tibo tembe mburine D mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke Reff: G Bm Ra...bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da...dio awakmu dewe Em C opo sing tok rasakke D G D yo mung kowe tresno saklawase.. G Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu Bm kabeh kui wes musno ilang seko uripku Em opo mergo bondo koe banjur lungo C isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo D saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso G mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke Bm urip bareng dadi siji ro koe sak lawase Em duh gusti tulungono awakku iki C aku tresno ro koe ngasi tekane mati D mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji Reff: G Bm Ra...bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da...dio awakmu dewe Em C opo sing tok rasakke D G D yo mung kowe tresno saklawase.. G Bm Ra...bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da...dio awakmu dewe Em C opo sing tok rasakke D G D yo mung kowe tresno saklawase.. Outro : G..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NDX A.K.A mudah, kunci gitar NDX A.K.A, chord lagu NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase Dasar , chord dasar NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase Dasar , chordtela NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase Dasar , lirik lagu NDX A.K.A Feat. Pendhoza - Tresno Saklawase Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NDX A.K.A di youtube: https://youtube.com/watch?v=nzroQ3NHzLs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari NDX A.K.A

Chord Lagu Lainnya

×