Open Nav

Ndarboy Genk - Wong Sepele Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        Ndarboy Genk - Wong Sepele
Intro : C Fm C Fm Am G F G C G duh.. abote Am Em kahanane uripku F C kudu nandang loro Dm G dipandang sesiseh moto.. Int. Dm G C G yen.. takdire Am Em kudu dikuat-kuatke F C aku mung wong sepele Dm G kudu kuat atine.. Am kadang pingin ngeluh Em naliko kentekan eluh F kodrate manungso C G kui pancen bedo-bedo.. Am dedel duwel ati Em nompo kasunyatan iki F Dm kudu tak tambani G C kanggo njalani uripku iki.. Reff : G jujur.. sedih C uripku koyo mengkene Dm G sugih waras durung tau C C7 tak rasakke.. G urip.. dewe C Am tresno ra ono sing gape D kudu sabar mung dianggep G wong sepele.. F G mlaku we kadang kesandung Em Am ora ono sing nulung Dm tangise ning ati G C ra iso tak bendung.. Musik : Am Em F C Am Em F Dm G C G yen.. takdire Am Em kudu dikuat-kuatke F C aku mung wong sepele Dm G kudu kuat atine.. Am kadang pingin ngeluh Em naliko kentekan eluh F kodrate manungso C G kui pancen bedo-bedo.. Am dedel duwel ati Em nompo kasunyatan iki F Dm kudu tak tambani G C kanggo njalani uripku iki.. Reff : G jujur.. sedih C uripku koyo mengkene Dm G sugih waras durung tau C C7 tak rasakke.. G urip.. dewe C Am tresno ra ono sing gape D kudu sabar mung dianggep G wong sepele.. F G mlaku we kadang kesandung Em Am ora ono sing nulung Dm tangise ning ati G C C7 ra iso tak bendung.. F G mlaku we kadang kesandung Em Am ora ono sing nulung Dm tangise ning ati G C C7 ra iso tak bendung.. F G aku pancen wong sepele Em Am nanging bakal tak buktekke Dm G dadi uwong ojo seneng C nyepelekke..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Wong Sepele Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Wong Sepele Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=9u8MDiy7y9I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×