Open Nav

Ndarboy Genk - Wong Perantauan Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Intro : G..Dm..Am..Cm..G.. G Pancen ora gampang Dm koyo seng mbok sawang Am aku kerjo lungo adoh Cm neng perantauan Bm Em mugo-mugo Gusti Am ngijabahi kabeh D G sing tak arep ati.. *) G Pancen ora nyono Dm uripku neng kutho Am kerjo abot nengkene Cm karep urip mulyo Bm Em ninggal keluargo Am adoh anak bojo D G D adoh karo wong tuo.. Reff : G C Yo wes ngene kahanan D G dadi wong perantauan Em Am urip sakbendinane C D kudu tak tanggung dewe.. G C Ora entuk nggresulo D G arep sambat ro sopo Em Am senajan hasil ra sepiro C seng penting pasrah D (G) karo seng Kuoso.. Musik : G..Dm..Am..Cm.. *) G Pancen ora nyono Dm uripku neng kutho Am kerjo abot nengkene Cm karep urip mulyo Bm Em ninggal keluargo Am adoh anak bojo D G D adoh karo wong tuo.. Reff : G C Yo wes ngene kahanan D G dadi wong perantauan Em Am urip sakbendinane C D kudu tak tanggung dewe.. G C Ora entuk nggresulo D G arep sambat ro sopo Em Am senajan hasil ra sepiro C seng penting pasrah D (G) karo seng Kuoso.. C Bm mangan tak rewangi koretan Am D G rokok ku nggolek'i tegesan C Bm duit tak lebokke celengan Am D G D kanggo sangu mudik lebaran.. Reff : G C Yo wes ngene kahanan D G dadi wong perantauan Em Am urip sakbendinane C D kudu tak tanggung dewe.. G C Ora entuk nggresulo B Em arep sambat ro sopo C Am senajan hasil ra sepiro C seng penting pasrah D G Em karo seng kuoso.. Am seng penting pasrah D Em A karo seng kuoso..huu.. Am seng penting pasrah D G karo seng kuoso.. Outro : G


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Wong Perantauan Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Wong Perantauan Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Wong Perantauan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=iw8nnOdkcVc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×