menu

Ndarboy Genk - Teko Lungo Chord Gitar dan Lirik

Ndarboy Genk Ndarboy Genk 128 views
Transpose Font
Intro : G Em C Cm
        G..

             G
ngopo kudu teko.. kowe..
  Dm          G          C
bali ning uripku marakke memolo..
   -Bm         Am               D
wes tak lali-lali loroku sing wingi
           G    D
durung iso mari..

               G
ngopo mbiyen lungo.. kowe..
 Dm          G             C
aku wes berjuang dinggo ngelalekke..
-Bm         Am             D
ujug-ujug lungo, ujug-ujug teko..
        G   G7
karepmu opo..

  C               D
saiki aku uwes nduweni..
         Bm                E
ati sing sepi saiki wis keisi..
       Am                  D
ojo ngarep-ngarep kowe iso bali..
           G
aku wes nduwe ganti..

Reff :
                 C
 yen kon ngomong sayang..
            D
 jujur isih sayang..
        -C      Bm
 nanging sayang iki..
              Em
 mung iso tak kenang..
            Am
 aku dudu wayang..
             D
 sing diatur dalang..
           G
 aku iso lungo..
                 Dm
 yen mbok gawe loro..

    -G             C
 yen kon ngomong sayang..
            D
 jujur isih sayang..
        -C      Bm
 nanging sayang iki..
              Em
 mung iso tak kenang..
            Am
 aku dudu wayang..
             D
 sing diatur dalang..
                G
 yen lungo yo lungo..
          G
 ojo teko lungo..

Musik : C D Em G
        Am -Bm C D..

  C               D
saiki aku uwes nduweni..
         Bm                E
ati sing sepi saiki wis keisi..
       Am                  D
ojo ngarep-ngarep kowe iso bali..
           G
aku wes nduwe ganti..

Reff :
                 C
 yen kon ngomong sayang..
            D
 jujur isih sayang..
                Bm
 nanging sayang iki..
              Em
 mung iso tak kenang..
            Am
 aku dudu wayang..
             D
 sing diatur dalang..
           G
 aku iso lungo..
                 Dm
 yen mbok gawe loro..

    -G             C
 yen kon ngomong sayang..
            D
 jujur isih sayang..
                Bm
 nanging sayang iki..
              Em
 mung iso tak kenang..
            Am
 aku dudu wayang..
             D
 sing diatur dalang..
                G
 yen lungo yo lungo..
          G
 ojo teko lungo..

  Em        Am
 aku dudu wayang..
             D
 sing diatur dalang..
                G
 yen lungo yo lungo..
          G
 ojo teko lungo..

Outro : Am Bm C Cm -D G            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×