Open Nav

Ndarboy Genk - Separo Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
        

Intro : Am..G..Am..G..D G Am-D G yen pancen aku lan sliramu.. Em A D kudu nentokke dalane urip.. C omongo terus terang.. Cm ora perlu alesan.. Am D gawe coro medot sesambungan.. G Am -D G wit mbiyen mulo aku kroso.. Em A D ing atimu mung separo tresno.. C koyo sing tak rasakke.. Cm ono tresno liyane.. Am D G pancen luwih becik mengkene.. Reff : Am -D G ora bakal tak getuni.. E Am -Bm opo meneh tak tangisi.. C G akeh sing liyane.. Em Am kang nompo tekaku.. D G D bareng siso sisa ning tresnoku.. Am -D G ora bakal tak getuni.. E Am -Bm opo meneh tak tangisi.. C G akeh sing liyane.. Em Am kang nompo tekaku.. D G bareng siso sisa ning uripku.. Musik : Am Bm C D ho oo o.. Am Bm C D G oo.. G Am -D G wit mbiyen mulo aku kroso.. Em A D ing atimu mung separo tresno.. C koyo sing tak rasakke.. Cm ono tresno liyane.. Am D G pancen luwih becik mengkene.. Reff : Am -D G ora bakal tak getuni.. E Am -Bm opo meneh tak tangisi.. C G akeh sing liyane.. D kang nompo tekaku.. D G D bareng siso sisa ning tresnoku.. Am -D G ora bakal tak getuni.. E Am -Bm opo meneh tak tangisi.. C G akeh sing liyane.. Em Am kang nompo tekaku.. D G A bareng siso sisa ning uripku.. huwo.. (overtune) Bm -E A ora bakal tak getuni.. F# Bm -C#m opo meneh tak tangisi.. D A akeh sing liyane.. F#m Bm kang nompo tekaku.. E A bareng siso sisa ning tresnoku.. D A akeh sing liyane.. F#m Bm kang nompo tekaku.. E D Dm A bareng siso sisa ning u..ripku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Separo Tresno Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Separo Tresno Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Separo Tresno Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Separo Tresno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=xfp-wtmbqv0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×