Open Nav

Ndarboy Genk - Salah Pilih Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo di fret 4

Intro : C..Fm C -G/B Am -G D G..

    C Fm C   -G/B
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Am A Dm  -F
sing bakal mbok tresnani sak lawase
  G Em Am
nanging opo bukti..kabeh mung sewates janji
   Dm G C G
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    C Fm C    -G/B
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     Am A Dm     -F
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
 G Em Am
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
   Dm G C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F G
aku ra bakal bali
     Em Am
kowe ra sah nggolek i
       Dm
uwes kadung loro ati..
        G G-Em
mergo kowe sing njalari..

        F G
senajan abot sanggane
     Em Am
kudu pisah ro kowe
            Dm
nanging yen tak pikir
    C F
cen aku sing salah (aku sing salah)
-Em Dm G C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F G
 opo kowe ora rumongso
            Em Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm G C
 bubaran wae nek koyo ngene carane..

          F G
 wes ora usah dibacutno
           Em A
 timbang kowe ora betah
       Dm G C
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Musik : F G Am C
         (aku  salah)
        F G Am C
         (salah pilih)
        F G E Am
        ( ho.. aa..)
         Bb -Am G
        (aaaaaa..)

    C Fm C
yen pancen kowe seneng karo dekne
     Am A Dm      -F
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 G Em Am
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
   Dm G C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F G
aku ra bakal bali
     Em Am
kowe ra sah nggolek i
       Dm
uwes kadung loro ati
        G G
mergo kowe sing njalari..

        F G
senajan abot sanggane
     Em Am
kudu pisah ro kowe
            Dm
nanging yen tak pikir
    C F
cen aku sing salah (aku sing salah)
-Em Dm G C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F G
 opo kowe ora rumongso
            Em Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm G C
 bubaran wae nek koyo ngene carane..

          F G
 wes ora usah dibacutno
           Em A
 timbang kowe ora betah
       Dm G C D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

(Overtune)
          G A
 opo kowe ora rumongso
            F#m Bm
 nek pancen kowe sing salah
     Em A Am
 bubaran wae nek koyo ngene carane..

 D G A
 wes ora usah dibacutno
           F#m B
 timbang kowe ora betah
       Em D G
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Em A Bm E
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
   Em A
 lungo sing adoh.. atiku wes..
 G F#m Em A D
  emoh..   ha a haa.. ha..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E..Am E -B/D# C#m -B F# B.. E Am E -B/D# jaremu.. aku mung siji sijine.. C#m C# F#m -A sing bakal mbok tresnani sak lawase B G#m C#m nanging opo bukti..kabeh mung sewates janji F#m B E B nyatane ono sing liyo ning mburi.. E Am E -B/D# yen pancen kowe seneng karo dekne.. C#m C# F#m -A njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe B G#m C#m aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio F#m B E ngapuro tanpo pamit aku lungo.. A B aku ra bakal bali G#m C#m kowe ra sah nggolek i F#m uwes kadung loro ati.. B B-G#m mergo kowe sing njalari.. A B senajan abot sanggane G#m C#m kudu pisah ro kowe F#m nanging yen tak pikir E A cen aku sing salah (aku sing salah) -G#m F#m B E aku sing salah milih kowe.. Reff : A B opo kowe ora rumongso G#m C#m nek pancen kowe sing salah F#m B E bubaran wae nek koyo ngene carane.. A B wes ora usah dibacutno G#m C# timbang kowe ora betah F#m B E lungo sing adoh atiku wes emoh.. Musik : A B C#m E (aku salah) A B C#m E (salah pilih) A B G# C#m ( ha.. aa..) D -C#m B (aaaaa..) E Am E yen pancen kowe seneng karo dekne C#m C# F#m -A njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe.. B G#m C#m aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio F#m B E ngapuro tanpo pamit aku lungo.. A B aku ra bakal bali G#m C#m kowe ra sah nggolek i F#m uwes kadung loro ati B B mergo kowe sing njalari.. A B senajan abot sanggane G#m C#m kudu pisah ro kowe F#m nanging yen tak pikir E A cen aku sing salah (aku sing salah) -G#m F#m B E aku sing salah milih kowe.. Reff : A B opo kowe ora rumongso G#m C#m nek pancen kowe sing salah F#m B E bubaran wae nek koyo ngene carane.. A B wes ora usah dibacutno G#m C# timbang kowe ora betah F#m B E F# lungo sing adoh atiku wes emoh.. (Overtune) B C# opo kowe ora rumongso A#m D#m nek pancen kowe sing salah G#m C# C#m bubaran wae nek koyo ngene carane.. F# B C# wes ora usah dibacutno A#m D# timbang kowe ora betah G#m F# B lungo sing adoh atiku wes emoh.. G#m C# D#m G# lungo sing adoh atiku wes emoh.. G#m C# lungo sing adoh.. atiku wes.. B A#m G#m C# F# emoh.. ha a haa.. ha..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Salah Pilih Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Salah Pilih Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=3COPjh_B9_Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×