Open Nav

Ndarboy Genk - Penting Yakin Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C..F.. Am G F G C cobo.. mbok eling-eling.. F aku berjuang G C -A nganti kepontang-panting.. Dm-C G/B aku uwes yakin C G/B Am malah mbok anggep ra penting Dm G ra urusan.. sing penting aku.. C.. yakin.. C aku.. ora ngerti.. F G C -A kowe ugo.. ora tau ngerti.. Dm G kuncine mung siji.. C -G/B Am akdewe kudu saling mengerti.. Dm G C yen jodo rak ono sing ngerti.. Reff : Gm C F G aku karo kowe.. koyo.. Em Am bumi lan langit.. Dm G C kulo niki cen tiyang alit.. F G aku ro kowe.. koyo.. Em Am rahwono lan shinto.. Dm G C tresnoku ra iso mbok tompo.. Musik : F G Am G/B -C Dm..G..C.. woo.. C aku.. ora ngerti.. F G C -A kowe ugo.. ora tau ngerti.. Dm G kuncine mung siji.. Em Am adewe kudu saling mengerti.. Dm G C yen jodo ra ono sing ngerti.. Reff : Gm C F G aku karo kowe.. koyo.. Em Am bumi lan langit.. Dm G C kulo niki cen tiyang alit.. Gm C F G aku ro kowe.. koyo.. Em Am rahwono lan shinto.. Dm G C tresnoku ra iso mbok tompo.. Dm G bumi gonjang ganjing.. Em Am panas tanpo angin.. Dm G madep mantep tresno.. C penting yakin.. F G bumi gonjang ganjing.. Em Am panas tanpo angin.. Dm G madep mantep tresno.. C penting yakin.. Dm G madep mantep tresno.. F Dm G C.. penting yakin.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A..D.. F#m E D E A cobo.. mbok eling-eling.. D aku berjuang E A -F#/Bb nganti kepontang-panting.. Bm-A E/G# aku uwes yakin A -E/G# F#m malah mbok anggep ra penting Bm E ra urusan.. sing penting aku.. A.. yakin.. A aku.. ora ngerti.. D E A -F#/Bb kowe ugo.. ora tau ngerti.. Bm E kuncine mung siji.. A -E/G# F#m akdewe kudu saling mengerti.. Bm E A yen jodo rak ono sing ngerti.. Reff : Em A D E aku karo kowe.. koyo.. C#m F#m bumi lan langit.. Bm E A kulo niki cen tiyang alit.. D E aku ro kowe.. koyo.. C#m F#m rahwono lan shinto.. Bm E A tresnoku ra iso mbok tompo.. Musik : D E F#m E/G# -A Bm..E..A.. woo.. A aku.. ora ngerti.. D E A -F#/Bb kowe ugo.. ora tau ngerti.. Bm E kuncine mung siji.. C#m F#m adewe kudu saling mengerti.. Bm E A yen jodo ra ono sing ngerti.. Reff : Em A D E aku karo kowe.. koyo.. C#m F#m bumi lan langit.. Bm E A kulo niki cen tiyang alit.. Em A D E aku ro kowe.. koyo.. C#m F#m rahwono lan shinto.. Bm E A tresnoku ra iso mbok tompo.. Bm E bumi gonjang ganjing.. C#m F#m panas tanpo angin.. Bm E madep mantep tresno.. A penting yakin.. D E bumi gonjang ganjing.. C#m F#m panas tanpo angin.. Bm E madep mantep tresno.. A penting yakin.. Bm E madep mantep tresno.. D Bm E A.. penting yakin..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Penting Yakin Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Penting Yakin Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Penting Yakin Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Penting Yakin Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=I8WMFGkhT_k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×