Open Nav

Ndarboy Genk - Ojo Nangis Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
                

Intro : C F -G Am G Em Am Em Am Dm G.. C F mbiyen mbok perjuangke.. G F Em saiki mbok sia-siake.. A Dm aku sing slalu ono pas kowe loro.. F G pas kowe durung sopo-sopo.. Int. F-Em-Dm-C G.. C F aku wis jogo ati.. G F Em kowe dolanan neng mburi.. A Dm kabeh sing tak perjuangke sio-sio.. F G C Gm kowe milih karo sing luwih mulyo.. C F mesakke atiku.. G yen tak teruske ro kowe.. C G/B Am mending pisah.. aku wes ra betah.. Dm wes kebacut getun.. G kulo nderek langkung.. C tresno wis rampung.. Reff : F G F Em ojo nangis.. sing uwes yo uwes.. A Dm seng ilang ben ilang.. G C Gm cukup aku kelaran laran.. C F G F Em aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah.. A Dm kowe bakal ngerti larane.. G C naliko di tinggal pas jeru jerune.. Am Em kudune ngati-ati.. F C opo meneh yen bab ati.. Am Em kudu mlaku dewe-dewe.. F G C larane tak tanggung dewe.. Musik : G# Gm Cm Fm G.. F mesakke atiku.. G yen tak teruske ro kowe.. C G/B Am mending pisah.. aku wes ra betah.. Dm wes kebacut getun.. G kulo nderek langkung.. C tresno wis rampung.. Reff : F G F Em ojo nangis.. sing uwes yo uwes.. A Dm seng ilang ben ilang.. G C Gm cukup aku kelaran laran.. C F G F Em aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah.. A Dm kowe bakal ngerti larane.. G C naliko di tinggal pas jeru jerune.. A Dm kowe bakal ngerti larane.. G C naliko di tinggal pas jeru jerune.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G C -D Em D Bm Em Bm Em Am D.. G C mbiyen mbok perjuangke.. D C Bm saiki mbok sia-siake.. E Am aku sing slalu ono pas kowe loro.. C D pas kowe durung sopo-sopo.. Int. C-Bm-Am-G D.. G C aku wis jogo ati.. D C Bm kowe dolanan neng mburi.. E Am kabeh sing tak perjuangke sio-sio.. C D G Dm kowe milih karo sing luwih mulyo.. G C mesakke atiku.. D yen tak teruske ro kowe.. G D/F# Em mending pisah.. aku wes ra betah.. Am wes kebacut getun.. D kulo nderek langkung.. G tresno wis rampung.. Reff : C D C Bm ojo nangis.. sing uwes yo uwes.. E Am seng ilang ben ilang.. D G Dm cukup aku kelaran laran.. G C D C Bm aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah.. E Am kowe bakal ngerti larane.. D G naliko di tinggal pas jeru jerune.. Em Bm kudune ngati-ati.. C G opo meneh yen bab ati.. Em Bm kudu mlaku dewe-dewe.. C D G larane tak tanggung dewe.. Musik : D# Dm Gm Cm D.. C mesakke atiku.. D yen tak teruske ro kowe.. G D/F# Em mending pisah.. aku wes ra betah.. Am wes kebacut getun.. D kulo nderek langkung.. G tresno wis rampung.. Reff : C D C Bm ojo nangis.. sing uwes yo uwes.. E Am seng ilang ben ilang.. D G Dm cukup aku kelaran laran.. G C D C Bm aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah.. E Am kowe bakal ngerti larane.. D G naliko di tinggal pas jeru jerune.. E Am kowe bakal ngerti larane.. D G naliko di tinggal pas jeru jerune..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Ojo Nangis Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Ojo Nangis Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=OfwV7pDW6Dg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×