Open Nav

Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : C -G Am Dm F G C C roso kangen sing kudu tak pendem F G C bodho niki mboten saged sungkem Am A Dm tasih katah salah luput lan dosaku F G C bapak ibu ngapuranen aku.. Int. F G C C sopo wong sing atine ra sedih F G C bodho iki aku ora mulih Am A akeh wong do nganggur Dm akeh wong do ngelih F salam kangge dulur G C lan tonggo tepalih.. Am Em tak ikhlas-ikhlaske.. F C tak lilak-lilakke.. Am Em pacobaning urip.. F G mugo ndang ono tambane.. Reff : C sabar.. (kudu sabar..) F G C aku mung iso wenehi kabar F G Em Am dikandeli usaha ugo ikhtiare Dm G Gusti kulo.. nyuwun kawelasane.. C pasrah.. (kudu pasrah..) F G C iki kabeh mung mergo musibah F G meh ngopo-ngopo kudu Em Am neng njero omah Dm welingku mung siji G C ndedungo lan ngibadah.. Musik : Dm G E Am D G F G C sopo wong sing atine ra sedih F G C bodho iki aku ora mulih Am A akeh wong do nganggur Dm akeh wong do ngelih F salam kangge dulur G C lan tonggo tepalih.. Am Em tak ikhlas-ikhlaske F C tak lilak-lilakke.. Am Em pacobaning urip.. F G mugo ndang ono tambane.. Reff : C sabar.. (kudu sabar..) F G C aku mung iso wenehi kabar F G Em Am dikandeli usaha ugo ikhtiare Dm G Gusti kulo.. nyuwun kawelasane.. C pasrah.. (kudu pasrah..) F G C iki kabeh mung mergo musibah F G meh ngopo-ngopo kudu Em Am neng njero omah Dm welingku mung siji G C ndedungo lan ngibadah.. Catatan: Saat Intro di atas kita ubah chord G/B = G [[ORIGINAL CHORD]] Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Intro : G -D/F# Em Am C D G G roso kangen sing kudu tak pendem C D G bodho niki mboten saged sungkem Em E Am tasih katah salah luput lan dosaku C D G bapak ibu ngapuranen aku.. Int. C D G sopo wong sing atine ra sedih C D G bodho iki aku ora mulih Em E akeh wong do nganggur Am akeh wong do ngelih C salam kangge dulur D G lan tonggo tepalih.. Em Bm tak ikhlas-ikhlaske.. C G tak lilak-lilakke.. Em Bm pacobaning urip.. C D mugo ndang ono tambane.. Reff : G sabar.. (kudu sabar..) C D G aku mung iso wenehi kabar C D Bm Em dikandeli usaha ugo ikhtiare Am D Gusti kulo.. nyuwun kawelasane.. G pasrah.. (kudu pasrah..) C D G iki kabeh mung mergo musibah C D meh ngopo-ngopo kudu Bm Em neng njero omah Am welingku mung siji D G ndedungo lan ngibadah.. Musik : Am D B Em A D C D G sopo wong sing atine ra sedih C D G bodho iki aku ora mulih Em E akeh wong do nganggur Am akeh wong do ngelih C salam kangge dulur D G lan tonggo tepalih.. Em Bm tak ikhlas-ikhlaske C G tak lilak-lilakke.. Em Bm pacobaning urip.. C D mugo ndang ono tambane.. Reff : G sabar.. (kudu sabar..) C D G aku mung iso wenehi kabar C D Bm Em dikandeli usaha ugo ikhtiare Am D Gusti kulo.. nyuwun kawelasane.. G pasrah.. (kudu pasrah..) C D G iki kabeh mung mergo musibah C D meh ngopo-ngopo kudu Bm Em neng njero omah Am welingku mung siji D G ndedungo lan ngibadah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=H-0n4IJuesE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×