Open Nav

Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
        Capo fret 4

Intro : F G C G/B Am G
Dm G..

C                 -G/B Am -G
yen ono salah ning uripku..
F G C
kulo nyuwun pangapuramu..
E  
aku sih pingin lanjut
  Am G
senajan wis kebacut
    Dm G
tak akoni.. aku sing luput..

Int. Dm G
C       -G/B Am  -G
udan, udano sing gede..
  F G C
glintirno eluhku iki..
E Am G
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        Dm G C
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  F G
bubar.. ora tak baleni..
  Em Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G
rasane ora karuan..
            C
mergo salah dalan..

Reff :
             F
 lintang sewengi..
                G
 cukup sewengi iki..
                C
 ra bakal tak duweni..
      G/B Am
 mung ngeridu ati..
                   Dm
 tresno mung sak kedep moto..
   G C C7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             F
 gebyar netromu..
                    G
 mung pandelengan semu..
            C
 ngluluhke atiku..
    Em Am
 ninggal tatu jeru..
           Dm G
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (C)
 cukup sewengi wae..

Musik : C E Am A#
G# D# Fm G C
F G
bubar.. ora tak baleni..
  Em Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G
rasane ora karuan..
            C
mergo salah dalan..

Reff :
             F
 lintang sewengi..
                G
 cukup sewengi iki..
                C
 ra bakal tak duweni..
      G/B Am
 mung ngeridu ati..
                 Dm
 tresno mung sak kedep moto..
   G C C7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             F
 gebyar netromu..
                    G
 mung pandelengan semu..
              C
 ngluluhke atiku..
   Em Am
 ninggal tatu jeru..
           Dm G
 aku lan kowe.. cukup.. 
               C G/B Am
 cukup sewengi wae..
 G Dm G
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (Dm)
 cukup sewengi wae..

Outro : Dm Em F G C 
                la.. a la aaa..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B E B/D# C#m B
F#m B..

E                 -B/D# C#m -B
yen ono salah ning uripku..
A B E
kulo nyuwun pangapuramu..
G# 
aku sih pingin lanjut
  C#m B
senajan wis kebacut
    F#m B
tak akoni.. aku sing luput..

Int. F#m B
E       -B/D# C#m -B
udan, udano sing gede..
A B E
gelintirno eluhku iki..
G# C#m B
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        F#m B E
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  A B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..

Reff :
             A
 lintang sewengi..
                B
 cukup sewengi iki..
                E
 ra bakal tak duweni..
      B/D# C#m
 mung ngeridu ati..
                   F#m
 tresno mung sak kedep moto..
   B E E7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             A
 gebyar netromu..
                    B
 mung pandelengan semu..
            E
 ngluluhke atiku..
    G#m C#m
 ninggal tatu jeru..
           F#m B
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (E)
 cukup sewengi wae..

Musik : E G# C#m D
C G Am B E
A B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..

Reff :
             A
 lintang sewengi..
                B
 cukup sewengi iki..
                E
 ra bakal tak duweni..
      B/D# C#m
 mung ngeridu ati..
                 F#m
 tresno mung sak kedep moto..
   B E E7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             A
 gebyar netromu..
                    B
 mung pandelengan semu..
              E
 ngluluhke atiku..
   G#m C#m
 ninggal tatu jeru..
           F#m B
 aku lan kowe.. cukup.. 
               E B/D# C#m
 cukup sewengi wae..
 B F#m B
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (F#m)
 cukup sewengi wae..

Outro : F#m G#m A B E  
                la.. a la aaa..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=d6lOtXoE8rQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×