menu

Ndarboy Genk - Koyo Jogja Istimewa Chord Gitar dan Lirik

255 views
Transpose Font
D-G
ji ro lu pat li..

Intro : G..C..D..G D
        G..C..D..G D

          G
mangan tempe rasane
              C
koyo mangan lawuh sate..
             Am
senajan sak anane..
D                G    D
 sing penting ro kowe..

          G
ngombe kembang tahu rasane
         C
koyo ngombe susu..
            Am               D
ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
             G
ra bakal tak madu..

         Em
bungah tenan rasane
            Bm
wong kang lagi gandrung..
C
tak perjuangke
      D
tekan janur melengkung..

Reff :
        G      C
 kowe siji-sijine..
         D       G
 aku bangga karo kowe..
       Em        Am
 gelem nompo opo anane..
          C           D
 tresnoku ra bakal mletre..

       G      C
 kowe ojo sumelang..
          D         G
 tresnoku ra bakal ilang..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G
 kowe cen istimewa..

Musik : G..C..Am D G D

          G
mangan tempe rasane
              C
koyo mangan lawuh sate..
             Am
senajan sak anane..
D                G    D
 sing penting ro kowe..

          G
ngombe kembang tahu rasane
         C
koyo ngombe susu..
            Am               D
ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
             G
ra bakal tak madu..

         Em
bungah tenan rasane
            Bm
wong kang lagi gandrung..
C
tak perjuangke
      D
tekan janur melengkung..

Reff :
        G      C
 kowe siji-sijine..
         D       G
 aku bangga karo kowe..
       Em        Am
 gelem nompo opo anane..
          C           D
 tresnoku ra bakal mletre..

       G      C
 kowe ojo sumelang..
          D         G
 tresnoku ra bakal ilang..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G  D
 kowe cen istimewa..

        G      C
 kowe siji-sijine..
         D       G
 aku bangga karo kowe..
       Em        Am
 gelem nompo opo anane..
          C           D
 tresnoku ra bakal mletre..

       G      C
 kowe ojo sumelang..
          D         G
 tresnoku ra bakal ilang..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G
 kowe cen istimewa..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G
 kowe cen istimewa..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×