Open Nav

Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                Capo di fret 2 

Intro : C..E..Am G F G..

C Dm
ora gampang.. aku ngelalekke
G C C-G/B
kadung akeh kenangane
A Dm
dalan jembar sing tak lewati sepi
 F G C G
ora ono kowe sing ngancani..

C
prapatan klodran
      Dm
aku nangis pinggir ndalan
  G
naliko kelingan
       C C-G/B
kowe ngajak bubaran
A Dm
saiki kutoku, uwis kadung mewah
     F G C
kowe tak jak balen tete po wegah..

Int. Dm G C..

Am Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F D G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        C
 loroku iki sing tak gowo
      E
 neng pinggir segoro
    F G
 angslup jeru neng parangkusumo..

           C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am Gm C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun deso
         Em Am
 janjimu mbangun keluargo
         Dm
 nanging ngopo doyo, 
    G C
 setyoku wis muspro..

Musik : Dm..Em..F G C..
        Dm..Em..Fm G..

Am Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F D G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        C
 loroku iki sing tak gowo
 E
 neng pinggir segoro
    F G
 angslup jeru neng parangkusumo..

          C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am Gm C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em Am
 janjimu mbangun keluargo
            Dm
 nanging ngopo doyo,
   G C
 setyoku wis muspro..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em Am
 janjimu mbangun keluargo
            Dm
 nanging ngopo doyo,
   G C
 setyoku wis muspro.. ouwoo..

===ORIGINAL CHORD))

Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Intro : D..F#..Bm A G A..

D Em
ora gampang.. aku ngelalekke
A D D-A/C#
kadung akeh kenangane
B Em
dalan jembar sing tak lewati sepi
 G A D A
ora ono kowe sing ngancani..

D
prapatan klodran
      Em
aku nangis pinggir ndalan
  A
naliko kelingan
       D D-A/C#
kowe ngajak bubaran
B Em
saiki kutoku, uwis kadung mewah
     G A D
kowe tak jak balen tete po wegah..

Int. Em A D..

Bm F#m
wis tak ubengi kuto bantul iki
   G E A
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        D
 loroku iki sing tak gowo
      F#
 neng pinggir segoro
    G A
 angslup jeru neng parangkusumo..

           D
 kangenku iki ra karuan
    F#
 ngubengi paseban
   Bm Am D
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        G
 kutoku wis mbangun deso
         F#m Bm
 janjimu mbangun keluargo
         Em
 nanging ngopo doyo, 
    A D
 setyoku wis muspro..

Musik : Em..F#m..G A D..
        Em..F#m..Gm..A..

Bm F#m
wis tak ubengi kuto bantul iki
   G E A
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        D
 loroku iki sing tak gowo
 F#
 neng pinggir segoro
    G A
 angslup jeru neng parangkusumo..

          D
 kangenku iki ra karuan
    F#
 ngubengi paseban
   Bm Am D
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        G
 kutoku wis mbangun ndeso
       F#m Bm
 janjimu mbangun keluargo
            Em
 nanging ngopo doyo,
   A D
 setyoku wis muspro..

        G
 kutoku wis mbangun ndeso
       F#m Bm
 janjimu mbangun keluargo
            Em
 nanging ngopo doyo,
   A D
 setyoku wis muspro.. ouwoo..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=_Y_h4lgcXSE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×