Open Nav

Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                Catatan :
Lagu ini dinyanyikan sebelumnya 
oleh Ardha Tatu - Kalah Awu.

Intro : C..Fm..Am G F..G..

C F  -Em
ngopo aku sing slalu salah..
Dm G
ngopo aku sing kudu ngalah..
         F G
kedung jeru.. iso tak jajaki..
              C       
nanging atine manungso 
G/B Am
sopo sing ngerti..
            Dm
sak landepe blati.. 
            G
iseh landep lathi..
                C Dm G
mulo kudu ngati ati..

C F   -Em
aku meneng mung ngempet loro..
Dm G
aku pancen wong ra sepiro..
      F G
urip iki.. mung sawang sinawang..
            C
ora golek pemenang..
G/B Am
ojo saling jegang..
           Dm
sak panase geni.. 
            G
iseh panas ati..
              C
yen diomongke neng mburi..

Int. Dm G C..

Reff :
 C G Am G
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Em Am
 kerep di tulo tulo..
      Dm G
 arep sambat bingung karo sopo..

 C G Am G
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Em Am
 duduhno dalanku..
          Dm G C
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

Musik : C G Am G
Em Am Dm G
C G Am G
Em Am Dm G C
C F   -Em
aku meneng mung ngempet loro..
Dm G
aku pancen wong ra sepiro..
      F G
urip iki.. mung sawang sinawang..
            C
ora golek pemenang..
G/B Am
ojo saling jegang..
           Dm
sak panase geni.. 
            G
iseh panas ati..
              C
yen diomongke neng mburi..

Int. Dm G C..

Reff :
 C G Am G
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Em Am
 kerep di tulo tulo..
      Dm G
 arep sambat bingung karo sopo..

 C G Am G
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Em Am
 duduhno dalanku..
          Dm G C  -G/B Am
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
          Dm G C
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..D#m..Gm F D#..F..

Bb D#  -Dm
ngopo aku sing slalu salah..
Cm F
ngopo aku sing kudu ngalah..
         D# F
kedung jeru.. iso tak jajaki..
              Bb      
nanging atine manungso 
F/A Gm
sopo sing ngerti..
            Cm
sak landepe blati.. 
            F
iseh landep lathi..
                Bb Cm F
mulo kudu ngati ati..

Bb D#  -Dm
aku meneng mung ngempet loro..
Cm F
aku pancen wong ra sepiro..
      D# F
urip iki.. mung sawang sinawang..
            Bb
ora golek pemenang..
F/A Gm
ojo saling jegang..
           Cm
sak panase geni.. 
            F
iseh panas ati..
              Bb
yen diomongke neng mburi..

Int. Cm F Bb..

Reff :
 Bb F Gm F
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Dm Gm
 kerep di tulo tulo..
      Cm F
 arep sambat bingung karo sopo..

 Bb F Gm F
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Dm Gm
 duduhno dalanku..
          Cm F Bb
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

Musik : Bb F Gm F
Dm Gm Cm F
Bb F Gm F
Dm Gm Cm F Bb
Bb D#  -Dm
aku meneng mung ngempet loro..
Cm F
aku pancen wong ra sepiro..
      D# F
urip iki.. mung sawang sinawang..
            Bb
ora golek pemenang..
F/A Gm
ojo saling jegang..
           Cm
sak panase geni.. 
            F
iseh panas ati..
              Bb
yen diomongke neng mburi..

Int. Cm F Bb..

Reff :
 Bb F Gm F
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Dm Gm
 kerep di tulo tulo..
      Cm F
 arep sambat bingung karo sopo..

 Bb F Gm F
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Dm Gm
 duduhno dalanku..
          Cm F Bb -F/A Gm
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
          Cm F Bb
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=TG0uY6vhCBE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×