Open Nav

Ndarboy Genk - Kadung Jeru Chord Gitar dan Lirik Lagu

7 views
        Capo di fret 5

Intro : C Fm C E
Am -G D..G.. 

C Fm C
Aku wes kadung jeru
  E Am  -G D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C Fm C
Pancen wis nasibku
     E Am -G D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm G C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Am F
Jaremu pengin lali
    G C
aku sing mbok curhati
       Am F
pancen aku sing salah
        (D7/F#)
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

Chord yang dimudahkan:
D7/F# = F#dim.

Reff :
         C F
  Pancen dudu dalane
      G C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C F
  Pancen dudu jodoku
          G C
  senajan wes kadung jeru
          Am Dm
  mending ojo kesusu
        G C
  golek sing luwih ayu..

Int : C Fm C E
Am -G D..G..

C Fm C
Aku wes kadung jeru
  E Am  -G D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C Fm C
Pancen wis nasibku
     E Am -G D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm G C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Am F
Jaremu pengin lali
    G C
aku sing mbok curhati
       Am F
pancen aku sing salah
        (D7/F#)
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

Reff :
         C F
  Pancen dudu dalane
      G C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C F
  Pancen dudu jodoku
          G C
  senajan wes kadung jeru
          Am Dm
  mending ojo kesusu
        G C
  golek sing luwih ayu..

      F
Mas kowe ojo nesu
     Em
pangapurane aku
       Dm G
durung nganti iso mbukak atiku..

       F
Pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm G C G
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

Reff :
         C F
  Pancen dudu dalane
      G C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C F
  Pancen dudu jodoku
          G C
  senajan wes kadung jeru
          Am Dm
  mending ojo kesusu
        G C G
  golek sing luwih ayu..

         C F
  Pancen dudu dalane
      G C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C F
  Pancen dudu jodoku
          G C
  senajan wes kadung jeru
          Am Dm
  mending ojo kesusu
        G C
  golek sing luwih ayu..

          Am Dm
  mending ojo kesusu
        G C
  golek sing luwih ayu
          Am Dm
  senajan kowe ra ayu
      G C
  aku wes kadung jeru..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Bbm F A Dm -C G..C.. F Bbm F Aku wes kadung jeru A Dm -C G karo kowe sing ngapusi aku C mbalik mbe' mantanmu.. F Bbm F Pancen wis nasibku A Dm -C G mung dadi pelampiasan nafsu Bbm C F ben ndeknen balikan mbe' awakmu.. Dm Bb Jaremu pengin lali C F aku sing mbok curhati Dm Bb pancen aku sing salah Bdim ngarep luwih kowe luweh C ku tak ngalah.. Reff : F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu.. Int : F Bbm F A Dm -C G..C.. F Bbm F Aku wes kadung jeru A Dm -C G karo kowe sing ngapusi aku C mbalik mbe' mantanmu.. F Bbm F Pancen wis nasibku A Dm -C G mung dadi pelampiasan nafsu Bbm C F ben ndeknen balikan mbe' awakmu.. Dm Bb Jaremu pengin lali C F aku sing mbok curhati Dm Bb pancen aku sing salah Bdim ngarep luwih kowe luweh C ku tak ngalah.. Reff : F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu.. Bb Mas kowe ojo nesu Am pangapurane aku Gm C durung nganti iso mbukak atiku.. Bb Pancen bener kandamu Am iki pancen salahku Gm C F C mugo mugo oleh sing luwih ayu.. Reff : F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F C golek sing luwih ayu.. F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu.. Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu Dm Gm senajan kowe ra ayu C F aku wes kadung jeru..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Kadung Jeru Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Kadung Jeru Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=Np5i6L9ZjHk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×