Open Nav

Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : C D F Fm C C D Aku dewean ning ndalan prapatan Fm C sak wise kowe ngajak bubaran C D senajan loro nanging kudu tak terimo Fm G C mugo wae sing apik nggo dewe.. *) F G Sak tenane atiku Em Am durung biso nerimo Dm G C kowe gandeng karo uwong liyo.. F G kowe ora ngerasakke Em Am sing tak rasakke Bb sing penting kowe bahagia G aku gampang.. Reff : C Dm E Am Duh Gusti paringono aku kuat ati F C mugo mugo oleh ganti D G sing luwih gemati.. C Dm E Am elingo mugo kowe ora dadi gelo F C Am mergo gelo lan kuciwo Dm G C tibone ning mburi.. Int. C D F Fm C D F Fm C C D Mlaku nem wulan aku iseh dewean Fm C krungu kabar kowe arep tunangan C D senajan loro nanging kudu tak terimo Fm G C mugo wae sing apik nggo kowe *) F G Sak tenane atiku Em Am durung biso nerimo Dm G C kowe gandeng karo uwong liyo.. F G kowe ora ngerasakke Em Am sing tak rasakke Bb sing penting kowe bahagia G aku gampang.. Reff : C Dm E Am Duh Gusti paringono aku kuat ati F C mugo mugo oleh ganti D G sing luwih gemati.. C Dm E Am elingo mugo kowe ora dadi gelo F C Am mergo gelo lan kuciwo Dm G C tibone ning mburi.. Am Em F C Aku ngerti kowe ora gampang Dm G C kadung suwe dewe bebarengan Am Em F C nanging Gusti nduwe dalan liyo Dm Em kowe kudu lilo F G C G kowe kudu nerimo lan legowo.. Reff : C Dm E Am Duh Gusti paringono aku kuat ati F C mugo mugo oleh ganti D G sing luwih gemati.. C Dm E Am elingo mugo kowe ora dadi gelo F C Am mergo gelo lan kuciwo Dm G C G tibone ning mburi.. C Dm E Am Duh Gusti paringono aku kuat ati F C mugo mugo oleh ganti D G sing luwih gemati.. C Dm E Am elingo mugo kowe ora dadi gelo F C Am mergo gelo lan kuciwo Dm G Am tibone ning mburi.. Dm Em kowe kudu lilo F G C kowe kudu nerimo lan legowo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B D Dm A A B Aku dewean ning ndalan prapatan Dm A sak wise kowe ngajak bubaran A B senajan loro nanging kudu tak terimo Dm E A mugo wae sing apik nggo dewe.. *) D E Sak tenane atiku C#m F#m durung biso nerimo Bm E A kowe gandeng karo uwong liyo.. D E kowe ora ngerasakke C#m F#m sing tak rasakke G sing penting kowe bahagia E aku gampang.. Reff : A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E A tibone ning mburi.. Int. A B D Dm A B D Dm A A B Mlaku nem wulan aku iseh dewean Dm A krungu kabar kowe arep tunangan A B senajan loro nanging kudu tak terimo Dm E A mugo wae sing apik nggo kowe *) D E Sak tenane atiku C#m F#m durung biso nerimo Bm E A kowe gandeng karo uwong liyo.. D E kowe ora ngerasakke C#m F#m sing tak rasakke G sing penting kowe bahagia E aku gampang.. Reff : A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E A tibone ning mburi.. F#m C#m D A Aku ngerti kowe ora gampang Bm E A kadung suwe dewe bebarengan F#m C#m D A nanging Gusti nduwe dalan liyo Bm C#m kowe kudu lilo D E A E kowe kudu nerimo lan legowo.. Reff : A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E A E tibone ning mburi.. A Bm C# F#m Duh Gusti paringono aku kuat ati D A mugo mugo oleh ganti B E sing luwih gemati.. A Bm C# F#m elingo mugo kowe ora dadi gelo D A F#m mergo gelo lan kuciwo Bm E F#m tibone ning mburi.. Bm C#m kowe kudu lilo D E A kowe kudu nerimo lan legowo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi Dasar , chord dasar Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi Dasar , chordtela Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=H66HoRlTHso

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×