Open Nav

Ndarboy Genk - Dino Katresnan Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Special Valentine 
dari Ndarboy Genk 
"Dino Katresnan"

Intro : C..F..Dm..G….

    C
opo wae sing tak karepke
      F
ngancani aku mrono mrene
       C Am
nganti kudanan wani 
        Dm G
ra mantolan..

     C
akeh sing nggodo sok-sok'an care
     F
kowe ra tau nganggo skincare
        Dm G C
nanging tresnoku ora bakal kecer..

F Em Am
percoyo.. aku iki setio..
    Dm
ora koyo criping telo
             Bb G
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

Reff :
     C Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E Am
  tetep ning sandingku..
 G F G
 tekan ning anak putu..

        C Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E Am G
  masalah rindu lan berjuang
 F G C
 ben aku wae..

Musik :  F..    Em..  Dm..  C..
        (hu.. huhu... u.. huhu..)
         C Dm Em 
        (sya-la-la)
         F..    Em..  Dm..  G..
        (hu.. huhu... u..  huu..)

Reff :
     C Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E Am
  tetep ning sandingku..
 G F G
 tekan ning anak putu..

        C Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E Am G
  masalah rindu lan berjuang
 F G C
 ben aku wae..

     C Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E Am
  tetep ning sandingku..
 G F G
 tekan ning anak putu..

        C Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E Am G
  masalah rindu lan berjuang
 F G C
 ben aku wae..

 F C Bm
 masalah rindu lan berjuang..
 G C -Csus4 C
 ben aku wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Catatan :
Spesial chord F#m = F#m7b5

Intro : G..C..Am..D….

    G
opo wae sing tak karepke
      C
ngancani aku mrono mrene
       G Em
nganti kudanan wani 
        Am  -D
ra mantolan..

     G
akeh sing nggodo sok-sok'an care
     C
kowe ra tau nganggo skincare
        Am D G
nanging tresnoku ora bakal kecer..

C Bm Em
percoyo.. aku iki setio..
    Am
ora koyo criping telo
             F D
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

Reff :
     G F#m
 selamat hari berbahagia sayang..
 B Em
  tetep ning sandingku..
 D C D
 tekan ning anak putu..

        G F#m
 tresno iki pancen opo anane..
 B Em D
  masalah rindu lan berjuang
 C D G
 ben aku wae..

Musik :  C..    Bm..  Am..  G..
        (hu.. huhu... u.. huhu..)
         G  -Am -Bm 
        (sya-la-la)
         C..    Bm..  Am.. D..
        (hu.. huhu... u..  huu..)

Reff :
     G F#m
 selamat hari berbahagia sayang..
 B Em
  tetep ning sandingku..
 D C D
 tekan ning anak putu..

        G F#m
 tresno iki pancen opo anane..
 B Em D
  masalah rindu lan berjuang
 C D G
 ben aku wae..

     G F#m
 selamat hari berbahagia sayang..
 B Em
  tetep ning sandingku..
 D C D
 tekan ning anak putu..

        G F#m
 tresno iki pancen opo anane..
 B Em D
  masalah rindu lan berjuang
 C D G
 ben aku wae..

 C G F#m
 masalah rindu lan berjuang..
 D G -Gsus4 G
 ben aku wae..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Dino Katresnan Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Dino Katresnan Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Dino Katresnan Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Dino Katresnan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=Vd4AT6LGQjw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×