Open Nav

Ndarboy Genk - Balungan Kere Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : G..Am ..D..G.. Cm..G Em Am D G.. G Am .. mbiyen aku tau kelangan D G -D/F# .. nganti saiki iseh kelingan Em E Am .. kowe seng tak anti-anti D bebrayan tekaneng pati G Cm D jebule mblenjani janji.. *) G Am .. kabeh iki mergo kahanan D G -B .. ben iso nuntuti kebutuhan Em E Am .. aku kerjo isuk sore D nanging kowe sambat wae G jare mok balungan kere.. Reff : Dm C ..opo pancen wes nasibku.. D C Bm Bm-B .. kudu pisahan karo sliramu E Am .. jare mok arep nompo opo anane D nanging nyatane tresnaku G mbok sepelekke.. Dm C ..kudune kowe ngerteni.. D C Bm Bm-B .. kabeh mung titipane Gusti E Am .. senajan atiku wes bubrah D kandel nggone ngibadah G Gusti sing paringi berkah.. G-D/F#-Em Bm senajan balungan kere C G ora kendo nyambut gawe Em Bm senajan dalan ra alus C D G seng penting wani terus Musik : Em..C..D..G.. Am..D..G..Em E (huu..huu..huu..) Am..D..G.. (huu..) *) G Am .. kabeh iki mergo kahanan D G -B .. ben iso nuntuti kebutuhan Em E Am .. aku kerjo isuk sore D nanging kowe sambat wae G jare mok balungan kere.. Reff : Dm C ..opo pancen wes nasibku.. D C Bm Bm-B .. kudu pisahan karo sliramu E Am .. jare mok arep nompo opo anane D nanging nyatane tresnaku G mbok sepelekke.. Dm C ..kudune kowe ngerteni.. D C Bm Bm-B .. kabeh mung titipane Gusti E Am .. senajan atiku wes bubrah D kandel nggone ngibadah G Gusti sing paringi berkah.. Em E Am .. senajan atiku wes bubrah D kandele nggone ngibadah G Cm G Gusti sing paringi berkah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Balungan Kere Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Balungan Kere Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=cmD9vPWi9h4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×