Open Nav

Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

7 views
        

Reff : C G Aku seng nduwe ati Am Em kowe ra sah ngrusohi F C aku seng nduwe roso Dm G kowe ra sah suloyo.. C G Aku seh tetep tresno Am E senajan dunyo ra trimo F C urusono uripmu Dm timbang suwe-suwe G C lambemu tak tuku.. Int. C..G..Am..C7.. F..G..C..G.. C G Yen awan tansah kelingan Am C7 yen wengi ra iso mapan F G C G koyo ngene wong sing kasmaran.. C G senajan akeh konco-konco Am C7 seng durung biso nerimo F G C G kabeh ora tak rungokno.. Am Em Jero atine manungso F C kuwi bedo-bedo Am Em ora iso mbok antem podo F C koyo seng mbok karepno Dm G kowe ra nglakoni ra usah mutusi Reff : C G Aku seng nduwe ati Am Em kowe ra sah ngrusohi F C aku seng nduwe roso Dm G kowe ra sah suloyo.. C G Aku seh tetep tresno Am E senajan dunyo ra trimo F C urusono uripmu Dm timbang suwe-suwe G C lambemu tak tuku.. Musik : C..G..Am..C7.. F..G..C..G.. C G Walau badai kan menghadang Am C7 tekan kapan tetep sayang F G C G sampai maut kan memisahkan.. C G Senajan akeh seng do nggudho Am C7 tresno ra bakal tak culno F G C susah seneng tekan tuwo.. Am Em Jero atine manungso F C kuwi bedo-bedo Am Em ora iso mbok antem podo F C koyo seng mbok karepno Dm kowe ra nglakoni G ra usah mutusi.. Reff : C G Aku seng nduwe ati Am Em kowe ra sah ngrusohi F C aku seng nduwe roso Dm G kowe ra sah suloyo.. C G Aku seh tetep tresno Am E senajan dunyo ra trimo F C urusono uripmu Dm G timbang suwe-suwe.. C G Aku seng nduwe ati Am Em kowe ra sah ngrusohi F C aku seng nduwe roso Dm G kowe ra sah suloyo.. C G Aku seh tetep tresno Am E senajan dunyo ra terimo F C urusono uripmu Dm Em timbang suwe-suwe.. F G C suwe-suwe lambemu tak tuku.. Outro : G C..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ndarboy Genk mudah, kunci gitar Ndarboy Genk, chord lagu Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Dasar , chord dasar Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Dasar , chordtela Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Dasar , lirik lagu Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ndarboy Genk di youtube: https://youtube.com/watch?v=drUO2Exi35Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ndarboy Genk

Chord Lagu Lainnya

×