Open Nav

NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
                

Intro : F G Em Am Dm G C.. [2x] C G Am Em pancen.. aku sing salah.. F G C Am tibo.. roso salah wayah.. Dm G C G tresnoku yo mung kanggo awakmu.. C G Am Em nanging.. tegane awakmu.. F G C Am kau.. campakkan cinta tulusku.. Dm G Em Am demi.. de'e.. sing nglarani kowe Dm G C C7 aku ikhlas yen pancen iki dalane.. Reff : F G Em Am aku.. kudu piye maneh.. Dm G aku tak trimo ngalah C Am yen njalukmu pisah.. Dm G C aku sadar kabeh aku sing salah.. Musik : F G Em Am Dm G C G C G Am Em nanging.. tegane awakmu.. F G C Am kau.. campakkan cinta tulusku.. Dm G Em Am demi.. de'e.. sing nglarani kowe Dm G C C7 aku ikhlas yen pancen iki dalane.. Reff : F G Em Am aku.. kudu piye maneh.. Dm G aku tak trimo ngalah C Am yen njalukmu pisah.. Dm G C aku sadar kabeh aku sing salah.. F G Em Am aku.. kudu piye maneh.. Dm G aku tak trimo ngalah C Am yen njalukmu pisah.. Dm G C aku sadar kabeh aku sing salah.. Outro : F G Em Am Dm G C.. Dm G C aku sadar.. kowe wes ra betah.. Dm G C aku sadar.. kabeh uwes bubrah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar NanTi Official mudah, kunci gitar NanTi Official, chord lagu NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah Dasar , chord dasar NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah Dasar , chordtela NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah Dasar , lirik lagu NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari NanTi Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=xXhi7lAma74

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari NanTi Official

Chord Lagu Lainnya

×