Open Nav

Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat Nella Kharisma Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        

Intro : C F C F C Dm G C (Nella Kharisma) C F C nangis batinku saiki kelingan sampeyan F C nong njero ati iki kulo taseh sayang Dm G C sepurane kulo mbiyen ninggalke.. Dm G C G sak temene mageh kangen slirane.. Reff : (Ilux ID) C G mung siji dungoku iki kanggo awakmu Am Em mugo kowe seneng urip karo bojomu F C ra usah mbok pikerne aku iki nengkene Dm G senajan ati perih rak bakal tak ketokne.. Musik : C G Am Em F C Dm G C (Nella Kharisma) C F C nangis batinku saiki kelingan sampeyan F C nong njero ati iki kulo taseh sayang Dm G C sepurane kulo mbiyen ninggalke.. Dm G C G sak temene mageh kangen slirane.. Reff : (Ilux ID) C G mung siji dungoku iki kanggo awakmu Am Em mugo kowe seneng urip karo bojomu F C ra usah mbok pikerne aku iki nengkene Dm G senajan ati perih rak bakal tak ketokne.. C G mung siji dungoku iki kanggo awakmu Am Em mugo kowe seneng urip karo bojomu F C ra usah mbok pikerne aku iki nengkene Dm G senajan ati perih rak bakal tak ketokne.. Outro : F G F G C


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat Nella Kharisma Dasar , chord dasar Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat Nella Kharisma Dasar , chordtela Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat Nella Kharisma Dasar , lirik lagu Nangis Sak Tenane - ILUX ID feat Nella Kharisma Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=TXGCVckM724

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×