menu

Nanda Sari - Monas Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik

Nanda Sari Nanda Sari 63 views
Transpose Font
Capo fret 5

Intro : Am F Dm E
        Dm Am B E..

Am
mbiyen sakdurunge
    G
kahanane dadi rame..
Dm
aku lan kowe kerep
    Am
lungguh jejer ning kene..
Dm
nyekseni padange
       Am
mbulan sesandingan lintang
        B
ngrajut roso tresno senajan
      E      F-E F-E E
tanpo lengsa..

Am
mbiyen sepi saiki
    G
wis maleh dadi rame..
Dm
nanging ora ngowahi
    Am
tresnaku marang kowe..
Dm
tugu monas iki
      Am
setyo sing dadi seksine
        F         G
kowe ngucap janji tresno
    Am
selawase..

Int. F G Am..

Reff :
   A
 dino ganti minggu..
          Dm
 minggune wis malih wulan
       G                  C
 ora keroso wis setahun pisahan..
   Dm
 pamitmu lelungan
       Am
 golek sangune bebrayan
            F      G
 ning tanpo menehi kabar
   Am
 babar pisan..

Int. F G Am..

Am
mbiyen sepi saiki
    G
wis maleh dadi rame..
Dm
nanging ora ngowahi
    Am
tresnaku marang kowe..
Dm
tugu monas iki
      Am
setyo sing dadi seksine
        F         G
kowe ngucap janji tresno
    Am
selawase..

Musik : Dm..Am..Dm..E..
        F..G..Am..A..

Reff :
   A
 dino ganti minggu..
          Dm
 minggune wis malih wulan
       G                  C
 ora keroso wis setahun pisahan..
   Dm
 pamitmu lelungan
       Am
 golek sangune bebrayan
            F      G
 ning tanpo menehi kabar
   Am
 babar pisan..

   A
 dino ganti minggu..
          Dm
 minggune wis malih wulan
       G                  C
 ora keroso wis setahun pisahan..
 Dm
 pamitmu lelungan
       Am
 golek sangune bebrayan
         F         G
 ning tanpo menehi kabar
   Am
 babar pisan..
      F          G
 sabendino ning ati
        Am
 tansah tratapan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Bb Gm A
        Gm Dm E A..

Dm
mbiyen sakdurunge
    C
kahanane dadi rame..
Gm
aku lan kowe kerep
    Dm
lungguh jejer ning kene..
Gm
nyekseni padange
       Dm
mbulan sesandingan lintang
        E
ngrajut roso tresno senajan
      A      Bb-A Bb-A A
tanpo lengsa..

Dm
mbiyen sepi saiki
    C
wis maleh dadi rame..
Gm
nanging ora ngowahi
    Dm
tresnaku marang kowe..
Gm
tugu monas iki
      Dm
setyo sing dadi seksine
        Bb        C
kowe ngucap janji tresno
    Dm
selawase..

Int. Bb C Dm..

Reff :
   D
 dino ganti minggu..
          Gm
 minggune wis malih wulan
       C                  F
 ora keroso wis setahun pisahan..
   Gm
 pamitmu lelungan
       Dm
 golek sangune bebrayan
            Bb     C
 ning tanpo menehi kabar
   Dm
 babar pisan..

Int. Bb C Dm..

Dm
mbiyen sepi saiki
    C
wis maleh dadi rame..
Gm
nanging ora ngowahi
    Dm
tresnaku marang kowe..
Gm
tugu monas iki
      Dm
setyo sing dadi seksine
        Bb        C
kowe ngucap janji tresno
    Dm
selawase..

Musik : Gm..Dm..Gm..A..
        Bb C Dm..D..

Reff :
   D
 dino ganti minggu..
          Gm
 minggune wis malih wulan
       C                  F
 ora keroso wis setahun pisahan..
   Gm
 pamitmu lelungan
       Dm
 golek sangune bebrayan
            Bb     C
 ning tanpo menehi kabar
   Dm
 babar pisan..

   D
 dino ganti minggu..
          Gm
 minggune wis malih wulan
       C                  F
 ora keroso wis setahun pisahan..
 Gm
 pamitmu lelungan
       Dm
 golek sangune bebrayan
         Bb        C
 ning tanpo menehi kabar
   Dm
 babar pisan..
      Bb         C
 sabendino ning ati
        Dm
 tansah tratapan..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nanda Sari

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×