menu

Nanda Misbah - Keliwat Jeru Chord Gitar dan Lirik

Nanda Misbah Nanda Misbah 87 views
Transpose Font
Intro : C..E Am A Dm..G..
        E..Am..F Dm..G..

   C        -G/B      Am
ngalah.. wes tak cobo ngalah..
  F         G           C
nanging rasane wes ra betah..
 E                       Am   F
opo-opo kabeh sing tak lakoni..
 Dm                    G
ora tau bener ning ngarepmu..

 C     G/B          Am
aku.. iseh nduwe nyowo..
  F            G           C
nanging kok anggep wes ra ono..
 E                         Am   F
opo iseh kurang nggonku merjuangne..
     Dm                  G
ning mburi kowe karo liyane..

Reff :
           C      G/B        Am
 keliwat jeru.. tatu ning atiku..
                  Dm     F        G
 wes ra kuat nyonggo.. rasane awakku..
              Em      E            Am
 becik tak culno.. timbang ngempet loro..
           Dm                G
 aku wes lilo.. yen kudu pisahan..

              C        G/B        Am
 wes tak trimane.. yen pancen dalane..
         Dm      F          G
 lakone urep.. kudu koyo ngene..
           E                  Am
 aku wes sabar.. mung kok sepelekne..
              Dm                 G
 becik tak mundur.. timbang ati iki..
        (F)
 tambah ajur..

Musik : F..Em..Dm..G..
        huwooo.. ooo.. hooo..

 C     G/B          Am
aku.. iseh nduwe nyowo..
  F            G           C
nanging kok anggep wes ra ono..
 E                         Am   F
opo iseh kurang nggonku merjuangne..
     Dm                  G
ning mburi kowe karo liyane..

Reff :
           C      G/B        Am
 keliwat jeru.. tatu ning atiku..
                  Dm     F        G
 wes ra kuat nyonggo.. rasane awakku..
              Em      E              Am
 becik tak culno.. timbang ngempet loro..
           Dm                G
 aku wes lilo.. yen kudu pisahan..

              C        G/B        Am
 wes tak trimane.. yen pancen dalane..
         Dm      F          G
 lakone urep.. kudu koyo ngene..
           E                  Am
 aku wes sabar.. mung kok sepelekne..
              Dm                 G
 becik tak mundur.. timbang ati iki..
         F  Fm C..
 tambah ajur..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nanda Misbah

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×