Open Nav

Miranda - Pupuse Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
        

Intro : F G Em Am Dm..G..C.. F..Em..F G C.. C F koyo durung.. biso percoyo.. G C aku lan koe.. wis tekan pupuse.. Dm C Am duko mergo opo.. opo mergo dunyo.. Dm Bb G koe ninggal tatu gandeng lio.. Int. F G C. C wangi kembang mawar.. F wangi tresno sing kok umbar.. G C pahit brutowali.. pahit lelakonku iki.. Dm Am aku ora ngiro.. koe tego gawe loro.. F G mung siro.. sing panggah ono.. C ning jero dodo.. Reff: Am mung siro.. Em kangmas sing tak sayang.. F G C asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.. Am duweku mung tresno.. Em ora sugih bondo dunyo.. F mas ngertio.. G C yo mung kang mas sing tak tresno.. F ning terminal anjuk ladang.. Em biyen kang mas sing tak sayang.. Dm G tak tresnani.. jebul koe.. C malah ilang.. F ngobral janji rono rene.. Em ning ra ono nyatane.. F pupus tresnaku.. G C ning prapatan sekar pace.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C..G.. C wangi kembang mawar.. F wangi tresno sing kok umbar.. G C pahit brutowali.. pahit lelakonku iki.. Dm Am aku ora ngiro.. koe tego gawe loro.. F G mung siro.. sing panggah ono.. C ning jero dodo.. Reff: Am mung siro.. Em kangmas sing tak sayang.. F G C asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.. Am duweku mung tresno.. Em ora sugih bondo dunyo.. F mas ngertio.. G C yo mung kang mas sing tak tresno.. Am mung siro.. Em kangmas sing tak sayang.. F G C asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.. Am duweku mung tresno.. Em ora sugih bondo dunyo.. F mas ngertio.. G C yo mung kang mas sing tak tresno.. F ning terminal anjuk ladang.. Em biyen kang mas sing tak sayang.. Dm G tak tresnani.. jebul koe.. C malah ilang.. F ngobral janji rono rene.. Em ning ra ono nyatane.. F pupus tresnaku.. G C ning prapatan sekar pace.. F pupus tresnoku.. G C ning prapatan sekar pace.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb C Am Dm Gm..C..F.. Bb..Am..Bb C F.. F Bb koyo durung.. biso percoyo.. C F aku lan koe.. wis tekan pupuse.. Gm F Dm duko mergo opo.. opo mergo dunyo.. Gm D# C koe ninggal tatu gandeng lio.. Int. Bb C F.. F wangi kembang mawar.. Bb wangi tresno sing kok umbar.. C F pahit brutowali.. pahit lelakonku iki.. Gm Dm aku ora ngiro.. koe tego gawe loro.. Bb C mung siro.. sing panggah ono.. F ning jero dodo.. Reff: Dm mung siro.. Am kangmas sing tak sayang.. Bb C F asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.. Dm duweku mung tresno.. Am ora sugih bondo dunyo.. Bb mas ngertio.. C F yo mung kang mas sing tak tresno.. Bb ning terminal anjuk ladang.. Am biyen kang mas sing tak sayang.. Gm C tak tresnani.. jebul koe.. F malah ilang.. Bb ngobral janji rono rene.. Am ning ra ono nyatane.. Bb pupus tresnaku.. C F ning prapatan sekar pace.. Musik : Bb C Am Dm Gm C F.. Bb C Am Dm Gm C F..C.. F wangi kembang mawar.. Bb wangi tresno sing kok umbar.. C F pahit brutowali.. pahit lelakonku iki.. Gm Dm aku ora ngiro.. koe tego gawe loro.. Bb C mung siro.. sing panggah ono.. F ning jero dodo.. Reff: Dm mung siro.. Am kangmas sing tak sayang.. Bb C F asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.. Dm duweku mung tresno.. Am ora sugih bondo dunyo.. Bb mas ngertio.. C F yo mung kang mas sing tak tresno.. Dm mung siro.. Am kangmas sing tak sayang.. Bb C F asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.. Dm duweku mung tresno.. Am ora sugih bondo dunyo.. Bb mas ngertio.. C F yo mung kang mas sing tak tresno.. Bb ning terminal anjuk ladang.. Am biyen kang mas sing tak sayang.. Gm C tak tresnani.. jebul koe.. F malah ilang.. Bb ngobral janji rono rene.. Am ning ra ono nyatane.. Bb pupus tresnaku.. C F ning prapatan sekar pace.. Bb pupus tresnoku.. C F ning prapatan sekar pace..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Miranda mudah, kunci gitar Miranda, chord lagu Miranda - Pupuse Tresno Dasar , chord dasar Miranda - Pupuse Tresno Dasar , chordtela Miranda - Pupuse Tresno Dasar , lirik lagu Miranda - Pupuse Tresno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Miranda di youtube: https://youtube.com/watch?v=HIe6tldO9aM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Miranda

Chord Lagu Lainnya

×