Open Nav

Miqbal GA - Sugih Kepolen Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : F G Em Am Dm G.. C F jare wingi kowe cinta mati.. G C ora bakal ninggal stay ning posisi.. Am Dm nyatane saiki aku mbok culke.. F G C jebul cintamu kui mung koyo keple.. F G kabeh.. bakal tak buktekke.. Em Am sukses.. mapan sak kabehe.. Dm mung keri nunggu mangsane.. G kowe bakal ngerti dewe.. Reff : F G ayo kumpul rame-rame.. Em Am ojo lali tuku lotre.. Dm G masalah ati diloske.. C ben ra ambyar pikirane.. F G aku sugih kepolen.. Em Am ora entek bondoku.. Dm G nek mung nggo napuk cangkemmu.. C iso ngelu.. F G wes terkabul dongaku.. Em Am mergo wong tuwo lan konco.. Dm G C saiki aku iso bejo mulyo.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. F G kabeh.. bakal tak buktekke.. Em Am sukses.. mapan sak kabehe.. Dm mung keri nunggu mangsane.. G kowe bakal ngerti dewe.. Reff : F G ayo kumpul rame-rame.. Em Am ojo lali tuku lotre.. Dm G masalah ati diloske.. C ben ra ambyar pikirane.. F G aku sugih kepolen.. Em Am ora entek bondoku.. Dm G nek mung nggo napuk cangkemmu.. C iso ngelu.. F G wes terkabul dongaku.. Em Am mergo wong tuo lan konco.. Dm G C saiki aku iso bejo mulyo.. F G aku sugih kepolen.. Em Am ora entek bondoku.. Dm G nek mung nggo napuk cangkemmu.. C iso ngelu.. F G wes terkabul dongaku.. Em Am mergo wong tuwo lan konco.. Dm G C saiki aku iso bejo mulyo.. Dm G C saiki aku iso bejo mulyo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : E F# D#m G#m C#m F#.. B E jare wingi kowe cinta mati.. F# B ora bakal ninggal stay ning posisi.. G#m C#m nyatane saiki aku mbok culke.. E F# B jebul cintamu kui mung koyo keple.. E F# kabeh.. bakal tak buktekke.. D#m G#m sukses.. mapan sak kabehe.. C#m mung keri nunggu mangsane.. F# kowe bakal ngerti dewe.. Reff : E F# ayo kumpul rame-rame.. D#m G#m ojo lali tuku lotre.. C#m F# masalah ati diloske.. B ben ra ambyar pikirane.. E F# aku sugih kepolen.. D#m G#m ora entek bondoku.. C#m F# nek mung nggo napuk cangkemmu.. B iso ngelu.. E F# wes terkabul dongaku.. D#m G#m mergo wong tuwo lan konco.. C#m F# B saiki aku iso bejo mulyo.. Musik : E F# D#m G#m C#m F# B.. E F# D#m G#m C#m F# B.. E F# kabeh.. bakal tak buktekke.. D#m G#m sukses.. mapan sak kabehe.. C#m mung keri nunggu mangsane.. F# kowe bakal ngerti dewe.. Reff : E F# ayo kumpul rame-rame.. D#m G#m ojo lali tuku lotre.. C#m F# masalah ati diloske.. B ben ra ambyar pikirane.. E F# aku sugih kepolen.. D#m G#m ora entek bondoku.. C#m F# nek mung nggo napuk cangkemmu.. B iso ngelu.. E F# wes terkabul dongaku.. D#m G#m mergo wong tuo lan konco.. C#m F# B saiki aku iso bejo mulyo.. E F# aku sugih kepolen.. D#m G#m ora entek bondoku.. C#m F# nek mung nggo napuk cangkemmu.. B iso ngelu.. E F# wes terkabul dongaku.. D#m G#m mergo wong tuwo lan konco.. C#m F# B saiki aku iso bejo mulyo.. C#m F# B saiki aku iso bejo mulyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Miqbal GA mudah, kunci gitar Miqbal GA, chord lagu Miqbal GA - Sugih Kepolen Dasar , chord dasar Miqbal GA - Sugih Kepolen Dasar , chordtela Miqbal GA - Sugih Kepolen Dasar , lirik lagu Miqbal GA - Sugih Kepolen Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Miqbal GA di youtube: https://youtube.com/watch?v=P6IVTDDfaW8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Miqbal GA

Chord Lagu Lainnya

×