menu

Miqbal GA - Sugih Kepolen Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
Transpose Font
Intro : F G Em Am Dm G..

  C                     F
jare wingi kowe cinta mati..
 G                          C
ora bakal ninggal stay ning posisi..
   Am                  Dm
nyatane saiki aku mbok culke..
         F        G         C
jebul cintamu kui mung koyo keple..

  F               G
kabeh.. bakal tak buktekke..
Em                 Am
sukses.. mapan sak kabehe..
     Dm
mung keri nunggu mangsane..
       G
kowe bakal ngerti dewe..

Reff :
        F          G
 ayo kumpul rame-rame..
       Em      Am
 ojo lali tuku lotre..
         Dm       G
 masalah ati diloske..
          C
 ben ra ambyar pikirane..

 F         G   
 aku sugih kepolen..
 Em        Am
 ora entek bondoku..
     Dm              G
 nek mung nggo napuk cangkemmu..
  C
 iso ngelu..

 F            G
 wes terkabul dongaku..
    Em           Am
 mergo wong tuwo lan konco..
    Dm      G          C
 saiki aku iso bejo mulyo..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

  F               G
kabeh.. bakal tak buktekke..
Em                 Am
sukses.. mapan sak kabehe..
     Dm
mung keri nunggu mangsane..
       G
kowe bakal ngerti dewe..

Reff :
        F          G
 ayo kumpul rame-rame..
       Em      Am
 ojo lali tuku lotre..
         Dm       G
 masalah ati diloske..
          C
 ben ra ambyar pikirane..

 F         G   
 aku sugih kepolen..
 Em        Am
 ora entek bondoku..
     Dm              G
 nek mung nggo napuk cangkemmu..
  C
 iso ngelu..

 F            G
 wes terkabul dongaku..
    Em          Am
 mergo wong tuo lan konco..
    Dm      G          C
 saiki aku iso bejo mulyo..

 F         G   
 aku sugih kepolen..
 Em        Am
 ora entek bondoku..
     Dm              G
 nek mung nggo napuk cangkemmu..
  C
 iso ngelu..

 F            G
 wes terkabul dongaku..
    Em           Am
 mergo wong tuwo lan konco..
    Dm      G          C
 saiki aku iso bejo mulyo..
    Dm      G          C
 saiki aku iso bejo mulyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D#m G#m C#m F#..

  B                     E
jare wingi kowe cinta mati..
 F#                         B
ora bakal ninggal stay ning posisi..
   G#m                 C#m
nyatane saiki aku mbok culke..
         E        F#        B
jebul cintamu kui mung koyo keple..

  E               F#
kabeh.. bakal tak buktekke..
D#m                G#m
sukses.. mapan sak kabehe..
     C#m
mung keri nunggu mangsane..
       F#
kowe bakal ngerti dewe..

Reff :
        E          F#
 ayo kumpul rame-rame..
       D#m     G#m
 ojo lali tuku lotre..
         C#m      F#
 masalah ati diloske..
          B
 ben ra ambyar pikirane..

 E         F#  
 aku sugih kepolen..
 D#m       G#m
 ora entek bondoku..
     C#m             F#
 nek mung nggo napuk cangkemmu..
  B
 iso ngelu..

 E            F#
 wes terkabul dongaku..
    D#m          G#m
 mergo wong tuwo lan konco..
    C#m     F#         B
 saiki aku iso bejo mulyo..

Musik : E F# D#m G#m C#m F# B..
        E F# D#m G#m C#m F# B..

  E               F#
kabeh.. bakal tak buktekke..
D#m                G#m
sukses.. mapan sak kabehe..
     C#m
mung keri nunggu mangsane..
       F#
kowe bakal ngerti dewe..

Reff :
        E          F#
 ayo kumpul rame-rame..
       D#m     G#m
 ojo lali tuku lotre..
         C#m      F#
 masalah ati diloske..
          B
 ben ra ambyar pikirane..

 E         F#  
 aku sugih kepolen..
 D#m       G#m
 ora entek bondoku..
     C#m             F#
 nek mung nggo napuk cangkemmu..
  B
 iso ngelu..

 E            F#
 wes terkabul dongaku..
    D#m         G#m
 mergo wong tuo lan konco..
    C#m     F#         B
 saiki aku iso bejo mulyo..

 E         F#  
 aku sugih kepolen..
 D#m       G#m
 ora entek bondoku..
     C#m             F#
 nek mung nggo napuk cangkemmu..
  B
 iso ngelu..

 E            F#
 wes terkabul dongaku..
    D#m          G#m
 mergo wong tuwo lan konco..
    C#m     F#         B
 saiki aku iso bejo mulyo..
    C#m     F#         B
 saiki aku iso bejo mulyo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Miqbal GA

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×