Open Nav

Mikkolas - Tau Tak Sayang Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C F C F -Em Dm G..

C F
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
G C
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  E Am
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Dm G C G
jebule tresnomu mung ono lambe..

C F
loro.. ati iki wes loro..
G C
nyawang kowe nyanding ro wong liyo..
E Am
perasaanmu ning aku ora ono..
    Dm G
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 F G Em Am
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Dm G
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 F G Em Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm G C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F G Em Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm G C
 tekan semene loro ati iki..

Musik : Dm G C Am F..G..

C F
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
G C
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  E Am
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Dm G C G
jebule tresnomu mung ono lambe..

C F
loro.. ati iki wes loro..
G C
nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo..
E Am
perasaanmu ning aku ora ono..
    Dm G
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 F G Em Am
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Dm G
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 F G Em Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm G C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F G Em Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm G C
 tekan semene loro ati iki..

 F G Em Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm G C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F G Em Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm G C
 tekan semene loro ati iki..
       Dm G C
 tekan semene loro ati iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G D G -F#m Em A..

D G
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
A D
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  F# Bm
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Em A D A
jebule tresnomu mung ono lambe..

D G
loro.. ati iki wes loro..
A D
nyawang kowe nyanding ro wong liyo..
F# Bm
perasaanmu ning aku ora ono..
    Em A
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 G A F#m Bm
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Em A
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 G A F#m Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em A D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G A F#m Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em A D
 tekan semene loro ati iki..

Musik : Em A D Bm G..A..

D G
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
A D
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  F# Bm
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Em A D A
jebule tresnomu mung ono lambe..

D G
loro.. ati iki wes loro..
A D
nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo..
F# Bm
perasaanmu ning aku ora ono..
    Em A
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 G A F#m Bm
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Em A
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 G A F#m Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em A D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G A F#m Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em A D
 tekan semene loro ati iki..

 G A F#m Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em A D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G A F#m Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em A D
 tekan semene loro ati iki..
       Em A D
 tekan semene loro ati iki..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Mikkolas - Tau Tak Sayang Dasar , chord dasar Mikkolas - Tau Tak Sayang Dasar , chordtela Mikkolas - Tau Tak Sayang Dasar , lirik lagu Mikkolas - Tau Tak Sayang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=os2TluQuRs0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×