menu

Mikkolas - Tau Tak Sayang Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 2

Intro : C F C F -Em Dm G..

C                 F
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
G                    C
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  E                      Am
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Dm          G           C  G
jebule tresnomu mung ono lambe..

C              F
loro.. ati iki wes loro..
G                        C
nyawang kowe nyanding ro wong liyo..
E                    Am
perasaanmu ning aku ora ono..
    Dm                   G
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 F        G            Em      Am
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Dm                    G
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 F       G            Em  Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm             G       C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F       G           Em       Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..

Musik : Dm G C Am F..G..

C                 F
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
G                    C
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  E                      Am
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Dm          G           C  G
jebule tresnomu mung ono lambe..

C              F
loro.. ati iki wes loro..
G                          C
nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo..
E                    Am
perasaanmu ning aku ora ono..
    Dm                   G
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 F        G            Em      Am
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Dm                    G
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 F       G            Em  Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm             G       C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F       G           Em     Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..

 F       G            Em  Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm             G       C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F       G           Em     Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G D G -F#m Em A..

D                 G
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
A                    D
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  F#                     Bm
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Em          A           D  A
jebule tresnomu mung ono lambe..

D              G
loro.. ati iki wes loro..
A                        D
nyawang kowe nyanding ro wong liyo..
F#                   Bm
perasaanmu ning aku ora ono..
    Em                   A
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 G        A            F#m     Bm
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Em                    A
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 G       A            F#m  Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em             A       D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G       A           F#m      Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..

Musik : Em A D Bm G..A..

D                 G
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
A                    D
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  F#                     Bm
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Em          A           D  A
jebule tresnomu mung ono lambe..

D              G
loro.. ati iki wes loro..
A                          D
nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo..
F#                   Bm
perasaanmu ning aku ora ono..
    Em                   A
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 G        A            F#m     Bm
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Em                    A
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Raff :
 G       A            F#m  Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em             A       D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G       A           F#m    Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..

 G       A            F#m  Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em             A       D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G       A           F#m    Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×