Open Nav

Migren Official ft. Maulida - Pilihan Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        Capo ♪ fret 4

Intro : F G Em Am Dm..G..

  C G C
matur nuwun nggo kowe cah ayu..
     F G C -G
sing gelem nrimo kekuranganku..
   C G C
janjiku ra bakal ninggal lungo..
   F G C
mlaku bebarengan tekan tuo..

  F G C
sepurane yen akeh salahe..
  F G Am
sabarmu ra ono tandingane..
  F G C-G/B-Am
roso nyaman sing nggawe bertahan..
      Dm G
aku yakin bakal urip sesandingan..

        F G Em Am
senajan akeh godaan.. akeh pacoban..
         Dm G
tresnoku tenanan.. ora nggo dolanan..

Reff :
          F G Em Am
 madep manteb ro kowe.. ra ono liane
         F G C      
 mugo Gusti ngijabahi.. katresnan iki..
       F G C
 bapak ibumu.. paring pangestu..

         F G Em Am
 panyuwunku mung siji.. kowe njogo ati..
         F G C
 dinggo aku pilihanmu.. ngancani uripmu..
      F G C
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..

Musik : F G Em Am
F G C C7
F G C..

  F G C
sepurane yen akeh salahe..
  F G Am
sabarmu ra ono tandingane..
  F G C-G/B-Am
roso nyaman sing nggawe bertahan..
      Dm G
aku yakin bakal urip sesandingan..

        F G Em Am
senajan akeh godaan.. akeh pacoban..
         Dm G
tresnoku tenanan.. ora nggo dolanan..

Reff :
          F G Em Am
 madep manteb ro kowe.. ra ono liane
         F G C      
 mugo Gusti ngijabahi.. katresnan iki..
       F G C
 bapak ibumu.. paring pangestu..

         F G Em Am
 panyuwunku mung siji.. kowe njogo ati..
         F G C
 dinggo aku pilihanmu.. ngancani uripmu..
      F G C
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..

          F G Em Am
 madep manteb ro kowe.. ra ono liane
         F G C      
 mugo Gusti ngijabahi.. katresnan iki..
       F G C
 bapak ibumu.. paring pangestu..

         F G Em Am
 panyuwunku mung siji.. kowe njogo ati..
         F G C
 dinggo aku pilihanmu.. ngancani uripmu..
      F G C
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..
      F G Am
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..
      F G C
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m F#m..B..

  E B E
matur nuwun nggo kowe cah ayu..
     A B E  -B
sing gelem nrimo kekuranganku..
   E B E
janjiku ra bakal ninggal lungo..
   A B E
mlaku bebarengan tekan tuo..

  A B E
sepurane yen akeh salahe..
  A B C#m
sabarmu ra ono tandingane..
  A B E-B/D#-C#m
roso nyaman sing nggawe bertahan..
      F#m B
aku yakin bakal urip sesandingan..

        A B G#m C#m
senajan akeh godaan.. akeh pacoban..
         F#m B
tresnoku tenanan.. ora nggo dolanan..

Reff :
          A B G#m C#m
 madep manteb ro kowe.. ra ono liane
         A B E      
 mugo Gusti ngijabahi.. katresnan iki..
       A B E
 bapak ibumu.. paring pangestu..

         A B G#m C#m
 panyuwunku mung siji.. kowe njogo ati..
         A B E
 dinggo aku pilihanmu.. ngancani uripmu..
      A B E
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..

Musik : A B G#m C#m
A B E E7
A B E..

  A B E
sepurane yen akeh salahe..
  A B C#m
sabarmu ra ono tandingane..
  A B E-B/D#-C#m
roso nyaman sing nggawe bertahan..
      F#m B
aku yakin bakal urip sesandingan..

        A B G#m C#m
senajan akeh godaan.. akeh pacoban..
         F#m B
tresnoku tenanan.. ora nggo dolanan..

Reff :
          A B G#m C#m
 madep manteb ro kowe.. ra ono liane
         A B E      
 mugo Gusti ngijabahi.. katresnan iki..
       A B E
 bapak ibumu.. paring pangestu..

         A B G#m C#m
 panyuwunku mung siji.. kowe njogo ati..
         A B E
 dinggo aku pilihanmu.. ngancani uripmu..
      A B E
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..

          A B G#m C#m
 madep manteb ro kowe.. ra ono liane
         A B E      
 mugo Gusti ngijabahi.. katresnan iki..
       A B E
 bapak ibumu.. paring pangestu..

         A B G#m C#m
 panyuwunku mung siji.. kowe njogo ati..
         A B E
 dinggo aku pilihanmu.. ngancani uripmu..
      A B E
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..
      A B C#m
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..
      A B E
 dongaku mugo kowe dadi jodoku..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Maulida mudah, kunci gitar Maulida, chord lagu Migren Official ft. Maulida - Pilihan Ati Dasar , chord dasar Migren Official ft. Maulida - Pilihan Ati Dasar , chordtela Migren Official ft. Maulida - Pilihan Ati Dasar , lirik lagu Migren Official ft. Maulida - Pilihan Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Maulida di youtube: https://youtube.com/watch?v=nFROFbRTi7Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Maulida

Chord Lagu Lainnya

×