Open Nav

Meme Amelia feat. Abiem Pangestu - Nandur Loro Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo ♪ fret 4

Intro : G C G C D
G
wis pungkas..
B Em D
 ceritoku iki karo kowe..
                 C
buyar mergo masalah sepele..
 G
mung egone..
     Am D F G
sing di gedekne awak dewe..

C
sopo sing..
E Am G    
 ora cemburu karo sifatmu..
                   F
kadang sih mikir masalahmu..
  C
karo.. dek e..
     Dm G
mbok mikiro perasaanku..

F G
opo pancen kabeh salahku..
C E A
tau gawe loro atimu..
      Dm G
sepurane.. yen aku mung masalah..
     F
gawe ati susah..
      G C
cukup atiku iki nandur loro..

Reff :
 F G
 tulung rungokno aku..
 E Am
 loro atiku loro..
           F G
 ojo salah paham.. dirimu..
         C
 moco atiku..

 F G
 kowe wis tak ngerteni..
 E Am
 nanging sih mbok baleni..
             F
 njero lubuk atiku..
 G C
  sepuro teko aku..

Musik : F G Em Am
F G C..
        F G Em Am
F G..

C
sopo sing..
E Am G    
 ora cemburu karo sifatmu..
                   F
kadang sih mikir masalahmu..
  C
karo.. dek e..
     Dm G
mbok mikiro perasaanku..

F G
opo pancen kabeh salahku..
C E A
tau gawe loro atimu..
      Dm G
sepurane.. yen aku mung masalah..
     F
gawe ati susah..
      G C
cukup atiku iki nandur loro..

Reff :
 F G
 tulung rungokno aku..
 E Am
 loro atiku loro..
           F G
 ojo salah paham.. dirimu..
         C
 moco atiku..

 F G
 kowe wis tak ngerteni..
 E Am
 nanging sih mbok baleni..
             F
 njero lubuk atiku..
 G C
  sepuro teko aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B E B E F#
B
wis pungkas..
D# G#m F#
 ceritoku iki karo kowe..
                 E
buyar mergo masalah sepele..
 B
mung egone..
     C#m F# A B
sing di gedekne awak dewe..

E
sopo sing..
G# C#m B    
 ora cemburu karo sifatmu..
                   A
kadang sih mikir masalahmu..
  E
karo.. dek e..
     F#m B
mbok mikiro perasaanku..

A B
opo pancen kabeh salahku..
E G# C#
tau gawe loro atimu..
      F#m B
sepurane.. yen aku mung masalah..
     A
gawe ati susah..
      B E
cukup atiku iki nandur loro..

Reff :
 A B
 tulung rungokno aku..
 G# C#m
 loro atiku loro..
           A B
 ojo salah paham.. dirimu..
         E
 moco atiku..

 A B
 kowe wis tak ngerteni..
 G# C#m
 nanging sih mbok baleni..
             A
 njero lubuk atiku..
 B E
  sepuro teko aku..

Musik : A B G#m C#m
A B E..
        A B G#m C#m
A B..

E
sopo sing..
G# C#m B    
 ora cemburu karo sifatmu..
                   A
kadang sih mikir masalahmu..
  E
karo.. dek e..
     F#m B
mbok mikiro perasaanku..

A B
opo pancen kabeh salahku..
E G# C#
tau gawe loro atimu..
      F#m B
sepurane.. yen aku mung masalah..
     A
gawe ati susah..
      B E
cukup atiku iki nandur loro..

Reff :
 A B
 tulung rungokno aku..
 G# C#m
 loro atiku loro..
           A B
 ojo salah paham.. dirimu..
         E
 moco atiku..

 A B
 kowe wis tak ngerteni..
 G# C#m
 nanging sih mbok baleni..
             A
 njero lubuk atiku..
 B E
  sepuro teko aku..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Abiem Pangestu mudah, kunci gitar Abiem Pangestu, chord lagu Meme Amelia feat. Abiem Pangestu - Nandur Loro Dasar , chord dasar Meme Amelia feat. Abiem Pangestu - Nandur Loro Dasar , chordtela Meme Amelia feat. Abiem Pangestu - Nandur Loro Dasar , lirik lagu Meme Amelia feat. Abiem Pangestu - Nandur Loro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Abiem Pangestu di youtube: https://youtube.com/watch?v=4L275Uf5log

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Abiem Pangestu

Chord Lagu Lainnya

×