menu

Mega Putri - Opo Kowe Ra Mesakne Aku Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 50 views
Transpose Font
Lagu Jawa Mega Putri
"Opo Kowe Ra Mesakne Aku"

Reff :
 Em               Am
 loro atiku kroso loro..
 D                        G
 kowe sing tak tresno ninggal lungo..
 Em                Am
 koyo ngene loro rasane..
 D                 G
 kowe luwih mileh liyane..
     Em              Am
 duh Gusti kuatno atiku..
         D  Bm        Em
 nompo cobo lakon katresnanku..

Intro : C D Em..
        Bm D Em..

Em   D         Em
tego kowe karo aku..
      Am            Em
opo kowe ra mesakne aku..
Am                 Em
kowe neng ngarep motoku..
  Bm      D        Em
tego kowe nglarani aku..

Em  D            Em
aku pancen rumongso..
      Am             Em
ora biso koyo wanito liyo..
Am                     Em
nanging janjimu ndek semono..
  Bm   D               Em
kowe setiyo ra bakal lungo..

Int. C D Em..
     Bm D Em..

Reff :
 Em               Am
 loro atiku kroso loro..
 D                        G
 kowe sing tak tresno ninggal lungo..
 Em                Am
 koyo ngene loro rasane..
 D                 G
 kowe luwih mileh liyane..
     Em              Am
 duh Gusti kuatno atiku..
         D  Bm        Em
 nompo cobo lakon katresnanku..

Musik : C D Em..
        Bm D Em..

Reff :
 Em               Am
 loro atiku kroso loro..
 D                        G
 kowe sing tak tresno ninggal lungo..
 Em                Am
 koyo ngene loro rasane..
 D                 G
 kowe luwih mileh liyane..
     Em              Am
 duh Gusti kuatno atiku..
         D  Bm        Em
 nompo cobo lakon katresnanku..
     Em              Am
 duh Gusti kuatno atiku..
         D  Bm        Em
 nompo cobo lakon katresnanku..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×