Open Nav

May Ratri - Salah Dalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                Capo fret 2

Intro : F..G..C G/B A
Dm G..

C F
 rungokno sworone ati..
Am Em
 tak tembangke lewat lagu iki..
C F
 kanggo kowe sing tau nglarani..
    G C
tresnomu mung sewates janji..

C F
 tetesan banyu moto..
Am Em
 dadi seksi kenangan jaman semono..
C F
 tau ngancani nanging tok gawe gelo..
        G C
tak gemateni nanging kabeh mung muspro..

  Em Am
kowe.. ora perduli..
    Em Am
tresno.. tulusku iki..
               F
sing tak tresnani..
  G C
kowe.. mung ngobral janji..

Reff :
                 F
 wes ra kurang-kurang..
             G
 anggonkku sayang..
               Em
 wes ra kurang-kurang..
            Am
 aku perhatian..

        -G F
 percuma bertahan..
                    G
 atiku tok nggo dolanan..
               C
 kowe nduwe gandengan..
     -G/B Am
 kowe keterlaluan..
             Dm
 wes ora sejalan..
                 G
 pancen kudu bubaran..
                C
 kowe wis salah dalan..

Musik : F G Em Am
Dm F G..

  Em Am
kowe.. ora perduli..
    Em Am
tresno.. tulusku iki..
               F
sing tak tresnani..
  G C
kowe.. mung ngobral janji..

Reff :
                 F
 wes ra kurang-kurang..
             G
 anggonkku sayang..
               Em
 wes ra kurang-kurang..
            Am
 aku perhatian..

           -G F
 percuma bertahan..
                    G
 atiku tok nggo dolanan..
               C
 kowe nduwe gandengan..
     -G/B Am
 kowe keterlaluan..
             Dm
 wes ora sejalan..
                 G
 pancen kudu bubaran..
                C
 kowe wis salah dalan..

                 F
 wes ra kurang-kurang..
             G
 anggonkku sayang..
               Em
 wes ra kurang-kurang..
            Am
 aku perhatian..

        -G F
 percuma bertahan..
                    G
 atiku tok nggo dolanan..
               C
 kowe nduwe gandengan..
     -G/B Am
 kowe keterlaluan..
             Dm
 wes ora sejalan..
                 G
 pancen kudu bubaran..
                C F C
 kowe wis salah dalan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..A..D A/C# B
Em A..

D G
 rungokno sworone ati..
Bm F#m
 tak tembangke lewat lagu iki..
D G
 kanggo kowe sing tau nglarani..
    A D
tresnomu mung sewates janji..

D G
 tetesan banyu moto..
Bm F#m
 dadi seksi kenangan jaman semono..
D G
 tau ngancani nanging tok gawe gelo..
        A D
tak gemateni nanging kabeh mung muspro..

  F#m Bm
kowe.. ora perduli..
    F#m Bm
tresno.. tulusku iki..
               G
sing tak tresnani..
  A D
kowe.. mung ngobral janji..

Reff :
                 G
 wes ra kurang-kurang..
             A
 anggonkku sayang..
               F#m
 wes ra kurang-kurang..
            Bm
 aku perhatian..

        -A G
 percuma bertahan..
                    A
 atiku tok nggo dolanan..
               D
 kowe nduwe gandengan..
     -A/C# Bm
 kowe keterlaluan..
             Em
 wes ora sejalan..
                 A
 pancen kudu bubaran..
                D
 kowe wis salah dalan..

Musik : G A F#m Bm
Em G A..

  F#m Bm
kowe.. ora perduli..
    F#m Bm
tresno.. tulusku iki..
               G
sing tak tresnani..
  A D
kowe.. mung ngobral janji..

Reff :
                 G
 wes ra kurang-kurang..
             A
 anggonkku sayang..
               F#m
 wes ra kurang-kurang..
            Bm
 aku perhatian..

           -A G
 percuma bertahan..
                    A
 atiku tok nggo dolanan..
               D
 kowe nduwe gandengan..
     -A/C# Bm
 kowe keterlaluan..
             Em
 wes ora sejalan..
                 A
 pancen kudu bubaran..
                D
 kowe wis salah dalan..

                 G
 wes ra kurang-kurang..
             A
 anggonkku sayang..
               F#m
 wes ra kurang-kurang..
            Bm
 aku perhatian..

        -A G
 percuma bertahan..
                    A
 atiku tok nggo dolanan..
               D
 kowe nduwe gandengan..
     -A/C# Bm
 kowe keterlaluan..
             Em
 wes ora sejalan..
                 A
 pancen kudu bubaran..
                D G D
 kowe wis salah dalan..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar May Ratri mudah, kunci gitar May Ratri, chord lagu May Ratri - Salah Dalan Dasar , chord dasar May Ratri - Salah Dalan Dasar , chordtela May Ratri - Salah Dalan Dasar , lirik lagu May Ratri - Salah Dalan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari May Ratri di youtube: https://youtube.com/watch?v=Q8RDyOTKXoo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari May Ratri

Chord Lagu Lainnya

×