Open Nav

Maxtube Gengs - Pejuang Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
                

Intro : G D Em Dm-G C D G Am D Bm Em Am D G D G D Em Dm-G kowe.. sing tak perjuangke C D G nanging.. opo balasane.. Am D saiki kowe lali Bm Em kabeh sing tak lakoni Am D G D aku ra iso dadi sing mbok karepi.. G D Em Dm aku.. kudu piye maneh C D G tresno.. ku mbok anggep remeh.. Am D aku wes ra betah Bm Em kowe sing nggawe bubrah Am kurang opo mbiyen D G sabarku wes turah-turah.. Int. Am D Bm Em Am D G G7 Reff : C D Bm Em kangen.. kangen ati iki Am D G kenangan kabeh sing wes di jalani C D Bm Em abot.. atiku iki keloro-loro Am ben tak pendem kabeh D G loro sing ning jero dodo.. Musik : Am D Bm Em Am D G Am D Bm Em Am D G D G D Em Dm aku.. kudu piye maneh C D G tresno.. ku mbok anggep remeh.. Am D aku wes ra betah Bm Em kowe sing nggawe bubrah Am kurang opo mbiyen D G sabarku wes turah-turah.. Reff : C D Bm Em kangen.. kangen ati iki Am D G kenangan kabeh sing wes di jalani C D Bm Em abot.. atiku iki keloro-loro Am ben tak pendem kabeh D G loro sing ning jero dodo.. C D Bm Em kangen.. kangen ati iki Am D G kenangan kabeh sing wes di jalani C D Bm Em abot.. atiku iki keloro-loro Am ben tak pendem kabeh D G loro sing ning jero dodo.. Am ben tak pendem kabeh D G loro sing ning jero dodo.. Am ben tak pendem kabeh.. D C loro sing ning.. jero dodo.. Cm D G ho..ho.. ho o oho.. [[[CHORD DARI C]]] Intro : C G Am Gm-C F G C Dm G Em Am Dm G C G C G Am Gm-C kowe.. sing tak perjuangke F G C nanging.. opo balasane.. Dm G saiki kowe lali Em Am kabeh sing tak lakoni Dm G C G aku ra iso dadi sing mbok karepi.. C G Am Gm aku.. kudu piye maneh F G C tresno.. ku mbok anggep remeh.. Dm G aku wes ra betah Em Am kowe sing nggawe bubrah Dm kurang opo mbiyen G C sabarku wes turah-turah.. Int. Dm G Em Am Dm G C C7 Reff : F G Em Am kangen.. kangen ati iki Dm G C kenangan kabeh sing wes di jalani F G Em Am abot.. atiku iki keloro-loro Dm ben tak pendem kabeh G C loro sing ning jero dodo.. Musik : Dm G Em Am Dm G C Dm G Em Am Dm G C G C G Am Gm aku.. kudu piye maneh F G C tresno.. ku mbok anggep remeh.. Dm G aku wes ra betah Em Am kowe sing nggawe bubrah Dm kurang opo mbiyen G C sabarku wes turah-turah.. Reff : F G Em Am kangen.. kangen ati iki Dm G C kenangan kabeh sing wes di jalani F G Em Am abot.. atiku iki keloro-loro Dm ben tak pendem kabeh G C loro sing ning jero dodo.. F G Em Am kangen.. kangen ati iki Dm G C kenangan kabeh sing wes di jalani F G Em Am abot.. atiku iki keloro-loro Dm ben tak pendem kabeh G C loro sing ning jero dodo.. Dm ben tak pendem kabeh G C loro sing ning njero dodo.. Dm ben tak pendem kabeh.. G F loro sing ning.. njero dodo.. Fm G C ho..ho.. ho o oho..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Maxtube Gengs - Pejuang Ati Dasar , chord dasar Maxtube Gengs - Pejuang Ati Dasar , chordtela Maxtube Gengs - Pejuang Ati Dasar , lirik lagu Maxtube Gengs - Pejuang Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=oIaaU2RL0qo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×