Open Nav

Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno Chord Gitar dan Lirik Lagu

58 views
                

Intro : Am Em F C -G Am Em F G.. Am Em gedine tresnoku iki F C -G kanggo kowe sing tak tresnani Am Em kabeh luntur mergo kowe F G wes ono liyane.. Am Em wes cukup semene wae F C -G wes ojo diteruske Am Em hubungan aku lan kowe F G cukup semene wae.. F C wes tak kuat-kuatke nahan loro iki Dm G ning nyatane atiku ora kuat.. Reff : C G wes tak ikhlasno Am Em wes tak lilakno F C kowe gandeng karo wong liyo Dm G kabeh bakal tak trimo.. C G Am Em senajan atiku loro rasane F C nanging arep piye meneh Dm G C G pancen kabeh uwis garise.. Am Em wes cukup semene wae F C -G wes ojo diteruske Am Em hubungan aku lan kowe F G cukup semene wae.. F C wes tak kuat-kuatke nahan loro iki Dm G ning nyatane atiku ora kuat.. Reff : C G wes tak ikhlasno Am Em wes tak lilakno F C kowe gandeng karo wong liyo Dm G kabeh bakal tak trimo.. C G Am Em senajan atiku loro rasane F C nanging arep piye meneh Dm G (F) pancen kabeh uwis garise.. Musik : F G C Am F..G.. hu uuu.. Reff : C G wes tak ikhlasno Am Em wes tak lilakno F C kowe gandeng karo wong liyo Dm G kabeh bakal tak trimo.. C G Am Em senajan atiku loro rasane F C nanging arep piye meneh Dm G C pancen kabeh uwis garise.. C G wes tak ikhlasno Am Em wes tak lilakno F C kowe gandeng karo wong liyo Dm G kabeh bakal tak trimo.. C G Am Em senajan atiku loro rasane F C nanging arep piye meneh Dm G C pancen kabeh uwis garise.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F#m C#m D A -E F#m C#m D E.. F#m C#m gedine tresnoku iki D A -E kanggo kowe sing tak tresnani F#m C#m kabeh luntur mergo kowe D E wes ono liyane.. F#m C#m wes cukup semene wae D A -E wes ojo diteruske F#m C#m hubungan aku lan kowe D E cukup semene wae.. D A wes tak kuat-kuatke nahan loro iki Bm E ning nyatane atiku ora kuat.. Reff : A E wes tak ikhlasno F#m C#m wes tak lilakno D A kowe gandeng karo wong liyo Bm E kabeh bakal tak trimo.. A E F#m C#m senajan atiku loro rasane D A nanging arep piye meneh Bm E A E pancen kabeh uwis garise.. F#m C#m wes cukup semene wae D A -E wes ojo diteruske F#m C#m hubungan aku lan kowe D E cukup semene wae.. D A wes tak kuat-kuatke nahan loro iki Bm E ning nyatane atiku ora kuat.. Reff : A E wes tak ikhlasno F#m C#m wes tak lilakno D A kowe gandeng karo wong liyo Bm E kabeh bakal tak trimo.. A E F#m C#m senajan atiku loro rasane D A nanging arep piye meneh Bm E (D) pancen kabeh uwis garise.. Musik : D E A F#m D..E.. hu uuu.. Reff : A E wes tak ikhlasno F#m C#m wes tak lilakno D A kowe gandeng karo wong liyo Bm E kabeh bakal tak trimo.. A E F#m C#m senajan atiku loro rasane D A nanging arep piye meneh Bm E (A) pancen kabeh uwis garise.. A E wes tak ikhlasno F#m C#m wes tak lilakno D A kowe gandeng karo wong liyo Bm E kabeh bakal tak trimo.. A E F#m C#m senajan atiku loro rasane D A nanging arep piye meneh Bm E A pancen kabeh uwis garise..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Maulana Ardiansyah mudah, kunci gitar Maulana Ardiansyah, chord lagu Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno Dasar , chord dasar Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno Dasar , chordtela Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno Dasar , lirik lagu Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Maulana Ardiansyah di youtube: https://youtube.com/watch?v=8dEjtjAEtfI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Maulana Ardiansyah

Chord Lagu Lainnya

×