menu

Mas Izzil - Layang Dungo Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 171 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 1

Intro : Am Dm G C
        Dm Am E Am..

Am           G         C
senadyan sak kedepan moto..
  Dm            E
kowe tego.. ninggal tresno..

 Am      G             C
esemmu kumantil ning netro..
     Dm                E
ning nyatane.. Gusti luwih tresno..
Am   G            C
ati iki durung nompo..
  Dm          E
lungamu.. ninggal aku..

Reff :
            Am  Dm
 kanggo sak lawase..
   G             C
 kowe wes ra nengkene..
      Dm         G
 sing ono mung kenangane..
  C         E
 aku karo kowe..

 Dm
 kowe wes bali..
 Am
 kanggo sak lawase..
   E
 layang dungo
               Am
 ngeterke kowe lungo..

Musik : Dm G C -G/B Am
        Dm G C Am
        F G E..

 Am      G             C
esemmu kumantil ning netro..
     Dm                E
ning nyatane.. Gusti luwih tresno..
Am   G            C
ati iki durung nompo..
  Dm          E
lungamu.. ninggal aku..

Reff :
            Am  Dm
 kanggo sak lawase..
   G             C
 kowe wes ra nengkene..
      Dm         G
 sing ono mung kenangane..
  C         E
 aku karo kowe..

 Dm
 kowe wes bali..
 Am
 kanggo sak lawase..
   E
 layang dungo
               Am
 ngeterke kowe lungo..

            Am  Dm
 kanggo sak lawase..
   G             C
 kowe wes ra nengkene..
      Dm         G
 sing ono mung kenangane..
  C         E
 aku karo kowe..

 Dm
 kowe wes bali..
 Am
 kanggo sak lawase..
   E
 layang dungo
               Am
 ngeterke kowe lungo..
   E
 layang dungo..
               Am
 ngeterke kowe lungo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m D#m G# C#
        D#m A#m F A#m..

A#m          G#        C#
senadyan sak kedepan moto..
  D#m           F
kowe tego.. ninggal tresno..

 A#m     G#            C#
esemmu kumantil ning netro..
     D#m               F
ning nyatane.. Gusti luwih tresno..
A#m  G#           C#
ati iki durung nompo..
  D#m         F
lungamu.. ninggal aku..

Reff :
            A#m D#m
 kanggo sak lawase..
   G#            C#
 kowe wes ra nengkene..
      D#m        G#
 sing ono mung kenangane..
  C#        F
 aku karo kowe..

 D#m
 kowe wes bali..
 A#m
 kanggo sak lawase..
   F
 layang dungo
               A#m
 ngeterke kowe lungo..

Musik : D#m G# C# -G#/C A#m
        D#m G# C# A#m
        F# G# F..

 A#m     G#            C#
esemmu kumantil ning netro..
     D#m               F
ning nyatane.. Gusti luwih tresno..
A#m  G#           C#
ati iki durung nompo..
  D#m         F
lungamu.. ninggal aku..

Reff :
            A#m D#m
 kanggo sak lawase..
   G#            C#
 kowe wes ra nengkene..
      D#m        G#
 sing ono mung kenangane..
  C#        F
 aku karo kowe..

 D#m
 kowe wes bali..
 A#m
 kanggo sak lawase..
   F
 layang dungo
               A#m
 ngeterke kowe lungo..

            A#m D#m
 kanggo sak lawase..
   G#            C#
 kowe wes ra nengkene..
      D#m        G#
 sing ono mung kenangane..
  C#        F
 aku karo kowe..

 D#m
 kowe wes bali..
 A#m
 kanggo sak lawase..
   F
 layang dungo
               A#m
 ngeterke kowe lungo..
   F
 layang dungo..
               A#m
 ngeterke kowe lungo..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×