Open Nav

Manismanjaa - Keloro loro Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        

Intro : F G C.. F G C G C G ing wengi iki.. Am Em aku kelingan koe.. F C biyen dewe janji.. Dm G ora bakal ninggalke.. Int. Dm G C G tapi saiki.. Am Em aku dewe neng kene.. F C koe ninggal ati.. Dm G C C7 seng tau mbok tresnani.. iki.. F G C koe ora iling jaman semono.. F G C awake dewe dolanan bebarengan.. F G nanging saiki wes bedo Em Am koe wes digandeng wong lio.. Dm G C C7 mergo aku ora nduwe bondo.. Reff : F G C opo iki seng jenenge nandang loro.. F G C koe ngelio mergo aku ora nduwe bondo.. F G Em Am koyo ngene rasane wong ditinggal lungo.. Dm G C jebulane cidro nganti keloro-loro.. Musik : F G C.. Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. F G C koe ora iling jaman semono.. F G C C7 awake dewe dolanan bebarengan.. F G tapi saiki wes bedo Em Am koe wes digandeng wong lio Dm G C mergo aku ora nduwe bondo.. Reff : F G C opo iki seng jenenge nandang loro.. F G C koe ngelio mergo aku ora nduwe bondo.. F G Em Am koyo ngene rasane wong ditinggal lungo.. Dm G C jebulane cidro nganti keloro-loro.. F G C opo iki seng jenenge nandang loro.. F G C C7 koe ngelio mergo aku ora nduwe bondo.. F G Em Am koyo ngene rasane wong ditinggal lungo.. Dm G C jebulane cidro nganti keloro-loro.. Dm G C jebulane cidro nganti keloro-loro.. Dm G F jebulane cidro.. nganti keloro-loro.. Fm C hooo.. o o o..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Manismanjaa - Keloro loro Dasar , chord dasar Manismanjaa - Keloro loro Dasar , chordtela Manismanjaa - Keloro loro Dasar , lirik lagu Manismanjaa - Keloro loro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=TAcG6kWBdcA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×