Open Nav

Mala Agatha - Kerikil Watu Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                Capo fret 2

Intro : C Am F G
C F
tembang katresnan
         C
tentang aku karo kowe..
C F G
ra biso.. tak lalekake..
    Em
senajan saiki kowe wis
   A
ra ono ning kene..
        Dm
ninggal cerito loro
         G
kenangan sing tak rasakne..

     F G C
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    F G C
aku ro kowe.. wis dudu jodone..

Int. F Fm C..
     F Fm C..

C F
kerikil watu lincing
    C
nyandungi langkahku..
C F G
dadi penghalange tresnoku..
       Em A
kadung jeru labuh perjuanganku..
        Dm
nanging ora ono ketoke
  G
kabeh ning matamu..
                 C
aku mung kerikil watu..

Int. F G Em A Dm..G..

Reff :
 F G Em
  dewe bedo haluan..
   A Dm
 jejer tapi simpangan..
        G C
 aku ngiwo kowe mbelok nganan..

 F G Em
  yen pancen ra sejalan..
   A Dm
 akhire pisahan..
         G C
 kudu nrimo kenyataan..

 F G Em
  eling elingen aku..
   A Dm
 tau ning uripku..
           G C
 kringeten bareng awakmu..

     F G C
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    F G C
aku ro kowe.. wes cukup semene..

Musik : F G Em Am
Dm G C..

C F
kerikil watu lincing
    C
nyandungi langkahku..
C F G
dadi penghalange tresnoku..
       Em A
kadung jeru labuh perjuanganku..
        Dm
nanging ora ono ketoke
  G
kabeh ning matamu..
                 C
aku mung kerikil watu..

Int. F G Em A Dm..G..

Reff :
 F G Em
  dewe bedo haluan..
   A Dm
 jejer tapi simpangan..
        G C
 aku ngiwo kowe mbelok nganan..

 F G Em
  yen pancen ra sejalan..
   A Dm
 akhire pisahan..
         G C
 kudu nrimo kenyataan..

 F G Em
  eling elingen aku..
   A Dm
 tau ning uripku..
           G C
 kringeten bareng awakmu..

     F G C
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    F G C
aku ro kowe.. wes cukup semene..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm G A
D G
tembang katresnan
         D
tentang aku karo kowe..
D G A
ra biso.. tak lalekake..
    F#m
senajan saiki kowe wis
   B
ra ono ning kene..
        Em
ninggal cerito loro
         A
kenangan sing tak rasakne..

     G A D
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    G A D
aku ro kowe.. wis dudu jodone..

Int. G Gm D..
     G Gm D..

D G
kerikil watu lincing
    D
nyandungi langkahku..
D G A
dadi penghalange tresnoku..
       F#m B
kadung jeru labuh perjuanganku..
        Em
nanging ora ono ketoke
  A
kabeh ning matamu..
                 D
aku mung kerikil watu..

Int. G A F#m B Em..A..

Reff :
 G A F#m
  dewe bedo haluan..
   B Em
 jejer tapi simpangan..
        A D
 aku ngiwo kowe mbelok nganan..

 G A F#m
  yen pancen ra sejalan..
   B Em
 akhire pisahan..
         A D
 kudu nrimo kenyataan..

 G A F#m
  eling elingen aku..
   B Em
 tau ning uripku..
           A D
 kringeten bareng awakmu..

     G A D
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    G A D
aku ro kowe.. wes cukup semene..

Musik : G A F#m Bm
Em A D..

D G
kerikil watu lincing
    D
nyandungi langkahku..
D G A
dadi penghalange tresnoku..
       F#m B
kadung jeru labuh perjuanganku..
        Em
nanging ora ono ketoke
  A
kabeh ning matamu..
                 D
aku mung kerikil watu..

Int. G A F#m B Em..A..

Reff :
 G A F#m
  dewe bedo haluan..
   B Em
 jejer tapi simpangan..
        A D
 aku ngiwo kowe mbelok nganan..

 G A F#m
  yen pancen ra sejalan..
   B Em
 akhire pisahan..
         A D
 kudu nrimo kenyataan..

 G A F#m
  eling elingen aku..
   B Em
 tau ning uripku..
           A D
 kringeten bareng awakmu..

     G A D
lilo ra lilo.. kudu tak lilakne..
    G A D
aku ro kowe.. wes cukup semene..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mala Agatha mudah, kunci gitar Mala Agatha, chord lagu Mala Agatha - Kerikil Watu Dasar , chord dasar Mala Agatha - Kerikil Watu Dasar , chordtela Mala Agatha - Kerikil Watu Dasar , lirik lagu Mala Agatha - Kerikil Watu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mala Agatha di youtube: https://youtube.com/watch?v=SG5csXEvPsc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Mala Agatha

Chord Lagu Lainnya

×