menu

Makjenggirat - Tanpo Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
Transpose Font
Intro : F G C G/B Am
        Dm  G

C                F
 mbiyen tau percoyo..
G                     Em
 nanging malah mbok siakno..
     Am                 Dm
percoyo karo manis janjimu..
       F             G
kowe tego ninggalke aku..

C                 F
 pertamane aku ra ngerti..
G              Em
 kowe ngeliyo ati..
            Am              Dm
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
  G                 C C7
kowe.. pancen nggateli..

Reff :
 F     G         C
  blas ora ngerteni
           F
 ra nduwe ati
    G      C
 lambemu lamis
               F
 nggawe ati keiris
        G          C
 yo wis kono minggato
                 F
 karo lanangan liyo
   G       Em    Am
 bakal tak buktekne
  Dm          G          C
 aku iso.. tanpo ono.. kowe..

Musik : F G C G/B Am
        Dm  G

C                F
 opo kowe ora ngelingi..
G                 Em
 mbiyen ngucap janji..
                 Am
arep sehidup semati..
           Dm
nanging saiki..
  G                    C
kabeh.. wis mbok blenjani..

Reff :
 F     G         C
  blas ora ngerteni
           F
 ra nduwe ati
    G      C
 lambemu lamis
               F
 nggawe ati keiris
        G          C
 yo wis kono minggato
                 F
 karo lanangan liyo
   G       Em    Am
 bakal tak buktekne
  Dm          G          C
 aku iso.. tanpo ono.. kowe..

F        G           Em       Am
 mungkin pancen dadi kekarepanmu
  F    G      C
kesel aku ngerteni polahmu..
    F     G     Em       Am
tak ikhlaske.. aku wis tenang
    F              G         C 
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

Reff :
 F     G         C
  blas ora ngerteni
            F
 (ra nduwe ati)
    G      C
 lambemu lamis
                F
 (nggawe ati keiris)
        G          C
 yo wis kono minggato
                  F
 (karo lanangan liyo)
   G       Em    Am
 bakal tak buktekne
  Dm        G
 aku iso.. aku iso..

 F    G         C
  (yo wis ora popo)
                F
 aku wis iso nrimo
       G              C
 (kowe gandeng wong liyo)
              F
 mugo iso bahagio
   G          C
 (ora tak getuni)
                      F
 semua yang tlah terjadi
   G     Em    Am
 mugo.. aku.. iso..
    Dm              G
 nduwe ganti.. sing gemati..
    Dm       G          C
 nduwe ganti.. sing gemati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E A -E/G# F#m
        Bm  E

A                D
 mbiyen tau percoyo..
E                     C#m
 nanging malah mbok siakno..
     F#m                Bm
percoyo karo manis janjimu..
       D             E
kowe tego ninggalke aku..

A                 D
 pertamane aku ra ngerti..
E              C#m
 kowe ngeliyo ati..
            F#m             Bm
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
  E                 A  A7
kowe.. pancen nggateli..

Reff :
 D     E         A
  blas ora ngerteni
           D
 ra nduwe ati
    E      A
 lambemu lamis
               D
 nggawe ati keiris
        E          A
 yo wis kono minggato
                 D
 karo lanangan liyo
   E       C#m   F#m
 bakal tak buktekne
  Bm          E          A
 aku iso.. tanpo ono.. kowe..

Musik : D E A -E/G# F#m
        Bm  E

A                D
 opo kowe ora ngelingi..
E                 C#m
 mbiyen ngucap janji..
                 F#m
arep sehidup semati..
           Bm
nanging saiki..
  E                    A
kabeh.. wis mbok blenjani..

Reff :
 D     E         A
  blas ora ngerteni
           D
 ra nduwe ati
    E      A
 lambemu lamis
               D
 nggawe ati keiris
        E          A
 yo wis kono minggato
                 D
 karo lanangan liyo
   E       C#m   F#m
 bakal tak buktekne
  Bm          E          A
 aku iso.. tanpo ono.. kowe..

D        E           C#m      F#m
 mungkin pancen dadi kekarepanmu
  D    E      A
kesel aku ngerteni polahmu..
    D     E     C#m      F#m
tak ikhlaske.. aku wis tenang
    D              E         A 
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

Reff :
 D     E         A
  blas ora ngerteni
            D
 (ra nduwe ati)
    E      A
 lambemu lamis
                D
 (nggawe ati keiris)
        E          A
 yo wis kono minggato
                  D
 (karo lanangan liyo)
   E       C#m   F#m
 bakal tak buktekne
  Bm        E
 aku iso.. aku iso..

 D    E         A
  (yo wis ora popo)
                D
 aku wis iso nrimo
       E              A
 (kowe gandeng wong liyo)
              D
 mugo iso bahagio
   E          A
 (ora tak getuni)
                      D
 semua yang tlah terjadi
   E     C#m   F#m
 mugo.. aku.. iso..
    Bm              E
 nduwe ganti.. sing gemati..
    Bm       E          A
 nduwe ganti.. sing gemati..
        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Makjenggirat

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×