Open Nav

Madesu - Tibo Tangi Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
                Capo di fret 2

Intro : C..G..Am..Em..
        F..C..Am..G..

    C G
aku wis kadung tresno
       Dm Am
karo kowe sing ono ning dodo
   F C
yo mung.. kowe
            Am G
sing nggawe aku bahagio..

      C G
ora kurang leh ku berjuang
         Dm Am
dinggo kowe sing tak sayang
   F C
nanging.. kowe
       Am G
nggawe aku kelaran..

Musik: C..G..Am..Em..
       F..C..Am..G..

       C G
esemmu kowe semangatku
        Dm Am
senajan kowe durung duwekku
   F C
pancen.. ngenes
          Am G
kok ngene banget uripku..

         C G
saben ndino aku ngancani
        Dm Am
njaluk opo mesti tak turuti
  F C
nanging.. malah
          Am G
wong liyo sing tok tresnani..

     F G
tibo tangi tak lakoni
   Em Am
enenge yo mung wani
      F G C
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   C G
  aku kudu lilo
          Am Em
  senajan atiku loro
       F C
  wong sing tak tresnani
         Am G
  ra tau iso ngerteni..

   C G
  aku kurang opo
           Am Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F C
  kabeh tak lakoni
              Am G
  nanging nggawe loro ati..

      C
saben ndino barengan
        G
nanging mung iso nyawang
      Am
mergo kowe ra tresno
    Em
ro aku nggawe loro..
    F
aku tetep berjuang senajan
C
kerep kelaran
        F
sing penting kowe seneng
     G
aku iso kapan-kapan..

C
tresno ro kowe
           G
wis nganti koyo kedanan
   Am
yo mung mikir kowe
        Em
aku nganti lali mangan
 F
aku ikhlas bakal njogo
  C
kowe tekan mati
   F
ra kudu nduweni
        G
senajan loro neng ati..

     F G
tibo tangi tak lakoni
   Em Am
enenge yo mung wani
      F G C
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   C G
  aku kudu lilo
          Am Em
  senajan atiku loro
       F C
  wong sing tak tresnani
         Am G
  ra tau iso ngerteni..

   C G
  aku kurang opo
           Am Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F C
  kabeh tak lakoni
              Am G
  nanging nggawe loro ati..

C
tekan saiki
         G
dinggo kowe aku sabar
    Am
senajan mbok gawe loro
   Em
atiku kudu jembar
     F
sing lilo legowo
       C
ora sambat aku kuat
  F
rai gedek ra sah isin
   G
penting wani nekat..

     C
mung iso ndedungo
        G
saben wayah saben ndino
 Am
aku ora gelo senajan
Em
mbok gawe loro
 F
aku dudu wong lemah
         C
sing gampang menyerah
 F
aku ora mbok tompo
   G
enenge yo mung pasrah..

     F G
tibo tangi tak lakoni
   Em Am
enenge yo mung wani
      F G C
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   C G
  aku kudu lilo
          Am Em
  senajan atiku loro
       F C
  wong sing tak tresnani
         Am G
  ra tau iso ngerteni..

   C G
  aku kurang opo
           Am Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F C
  kabeh tak lakoni
              Am G
  nanging nggawe loro ati..

   C G
  aku kudu lilo
          Am Em
  senajan atiku loro
       F C
  wong sing tak tresnani
         Am G
  ra tau iso ngerteni..

   C G
  aku kurang opo
           Am Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F C
  kabeh tak lakoni
              Am G
  nanging nggawe loro ati..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..A..Bm..F#m..
        G..D..Bm..A..

    D A
aku wis kadung tresno
       Em Bm
karo kowe sing ono ning dodo
   G D
yo mung.. kowe
            Bm A
sing nggawe aku bahagio..

      D A
ora kurang leh ku berjuang
         Em Bm 
dinggo kowe sing tak sayang
   G D
nanging.. kowe 
       Bm A
nggawe aku kelaran..

Musik : D..A..Bm..F#m..
        G..D..Bm..A..

       D A
esemmu kowe semangatku
        Em Bm
senajan kowe durung duwekku
   G D
pancen.. ngenes 
          Bm A
kok ngene banget uripku..

         D A  
saben ndino aku ngancani
        Em Bm
njaluk opo mesti tak turuti
  G D
nanging.. malah 
          Bm A
wong liyo sing tok tresnani..

     G A
tibo tangi tak lakoni
   F#m Bm
enenge yo mung wani
      G A D
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   D A
  aku kudu lilo 
          Bm F#m
  senajan atiku loro
       G D 
  wong sing tak tresnani
         Bm A
  ra tau iso ngerteni..

   D A
  aku kurang opo
           Bm F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G D
  kabeh tak lakoni
              Bm A
  nanging nggawe loro ati..

      D 
saben ndino barengan
        A
nanging mung iso nyawang
      Bm
mergo kowe ra tresno
    F#m
ro aku nggawe loro..
    G
aku tetep berjuang senajan 
D
kerep kelaran
        G
sing penting kowe seneng 
     A
aku iso kapan-kapan..

D
tresno ro kowe 
           A
wis nganti koyo kedanan
   Bm
yo mung mikir kowe 
        F#m
aku nganti lali mangan
 G
aku ikhlas bakal njogo 
  D
kowe tekan mati
   G
ra kudu nduweni 
        A
senajan loro neng ati..

     G A
tibo tangi tak lakoni
   F#m Bm
enenge yo mung wani
      G A D
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   D A
  aku kudu lilo 
          Bm F#m
  senajan atiku loro
       G D 
  wong sing tak tresnani
         Bm A
  ra tau iso ngerteni..

   D A
  aku kurang opo
           Bm F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G D
  kabeh tak lakoni
              Bm A
  nanging nggawe loro ati..

D
tekan saiki 
         A
dinggo kowe aku sabar
    Bm
senajan mbok gawe loro 
   F#m
atiku kudu jembar
     G
sing lilo legowo 
       D
ora sambat aku kuat
  G
rai gedek ra sah isin 
   A
penting wani nekat..

     D
mung iso ndedungo 
        A
saben wayah saben ndino
 Bm
aku ora gelo senajan
F#m
mbok gawe loro
 G
aku dudu wong lemah 
         D
sing gampang menyerah
 G
aku ora mbok tompo 
   A
enenge yo mung pasrah..

     G A
tibo tangi tak lakoni
   F#m Bm
enenge yo mung wani
      G A D
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   D A
  aku kudu lilo 
          Bm F#m
  senajan atiku loro
       G D 
  wong sing tak tresnani
         Bm A
  ra tau iso ngerteni..

   D A
  aku kurang opo
           Bm F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G D
  kabeh tak lakoni
              Bm A
  nanging nggawe loro ati..

   D A
  aku kudu lilo 
          Bm F#m
  senajan atiku loro
       G D 
  wong sing tak tresnani
         Bm A
  ra tau iso ngerteni..

   D A
  aku kurang opo
           Bm F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G D
  kabeh tak lakoni
              Bm A
  nanging nggawe loro ati..

Outro : D..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Madesu - Tibo Tangi Dasar , chord dasar Madesu - Tibo Tangi Dasar , chordtela Madesu - Tibo Tangi Dasar , lirik lagu Madesu - Tibo Tangi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=dUBTlrreoTQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×