Open Nav

Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Capo di fret 2 Intro : C Am Dm G Em Am Dm G.. C rungokno suoro.. Am tembang gandrung iki.. Dm opo sliramu.. G iseh iso ngerteni.. Em Am kangenku digowo.. angin mbengi.. Dm tak titipke padange rembulan.. G ben kegowo ngimpi.. Reff : C E aku.. tansah kelingan sliramu.. Am sing iseh ning njero ati.. C7 mbiyen nate mlaku gandengan F -Em ning dalan iki.. Dm G ngukur adohing janji.. C E roso.. tresno iki ora biso.. Am diganti karo liyane.. C7 mergo separo nyowoku.. F -Em yo kui sliramu.. Dm G tekan selawase.. C rungokno suoro.. Am tembang gandrung iki.. Dm opo sliramu.. G iseh iso ngerteni.. Em Am kangenku digowo angin mbengi.. Dm tak titipke padange rembulan.. G ben kegowo ngimpi.. Musik : C Am Dm G Em Am Dm G.. Reff : C E aku.. tansah kelingan sliramu.. Am sing iseh ning njero ati.. C7 mbiyen nate mlaku gandengan F ning dalan iki.. Dm G ngukur adohing janji.. C E roso.. tresno iki ora biso.. Am diganti karo liyane.. C7 mergo separo nyowoku.. F yo kui sliramu.. Dm G tekan selawase.. (overtune) D F# aku.. tansah kelingan sliramu.. Bm sing iseh ning njero ati.. D7 mbiyen nate mlaku gandengan G ning dalan iki.. Em A ngukur adohing janji.. D F# roso.. tresno iki ora biso.. Bm diganti karo liyane.. D7 mergo separo nyowoku.. G yo kui sliramu.. Em A tekan selawase.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D Bm Em A F#m Bm Em A.. D rungokno suoro.. Bm tembang gandrung iki.. Em opo sliramu.. A iseh iso ngerteni.. F#m Bm kangenku digowo.. angin mbengi.. Em tak titipke padange rembulan.. A ben kegowo ngimpi.. Reff : D F# aku.. tansah kelingan sliramu.. Bm sing iseh ning njero ati.. D7 mbiyen nate mlaku gandengan G -F#m ning dalan iki.. Em A ngukur adohing janji.. D F# roso.. tresno iki ora biso.. Bm diganti karo liyane.. D7 mergo separo nyowoku.. G -F#m yo kui sliramu.. Em A tekan selawase.. D rungokno suoro.. Bm tembang gandrung iki.. Em opo sliramu.. A iseh iso ngerteni.. F#m Bm kangenku digowo angin mbengi.. Em tak titipke padange rembulan.. A ben kegowo ngimpi.. Musik : D Bm Em A F#m Bm Em A.. Reff : D F# aku.. tansah kelingan sliramu.. Bm sing iseh ning njero ati.. D7 mbiyen nate mlaku gandengan G ning dalan iki.. Em A ngukur adohing janji.. D F# roso.. tresno iki ora biso.. Bm diganti karo liyane.. D7 mergo separo nyowoku.. G yo kui sliramu.. Em A tekan selawase.. (overtune) E G# aku.. tansah kelingan sliramu.. C#m sing iseh ning njero ati.. E7 mbiyen nate mlaku gandengan A ning dalan iki.. F#m B ngukur adohing janji.. E G# roso.. tresno iki ora biso.. C#m diganti karo liyane.. E7 mergo separo nyowoku.. A yo kui sliramu.. F#m B tekan selawase..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Madasvara mudah, kunci gitar Madasvara, chord lagu Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu Dasar , chord dasar Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu Dasar , chordtela Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu Dasar , lirik lagu Madasvara ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Madasvara di youtube: https://youtube.com/watch?v=wLp20l4kVZA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Madasvara

Chord Lagu Lainnya

×