Open Nav

Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : F-Em-Dm-C
F-Em-F-G
C G
ojo dipikir..
Am F
abote sanggamu..
         Dm C
losske wae.. kowe..
Dm F
ora mung ngijeni..
   Dm Em F
mergo.. kabeh ngelakoni..

C Dm C
ra nduwe duit..

Int. G Am F C Dm..

C G
jo.. dadi jirih..
Am F
ngadepi kahanan
       Dm C
mergo angel.. gampang..
Dm F
kuwi mung pilihan..
 Dm Em F
opo.. kolu mangan gengsi..

C Dm C
trus bunuh diri..

Em Am
ojo mung sedih..
  G C
terus tok pamerke..
Em Am
kabeh ngrasakke..
G C
ora mung kowe..

Reff :
   C Em
 lereno sambat..
      F C
 karo sing isih mangan sego..
 F C
 bali ndedongo..
        G C
 pasrah marang Sing Kuoso..

   C Em
 paling ora..
     F C
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 F C
 piye rasane..
      G C
 sego ra ono lawuhe..

Musik : C G F Am
F C G C..

C G
jo.. dadi jirih..
Am F
ngadepi kahanan
       Dm C
mergo angel.. gampang..
Dm F
kuwi mung pilihan..
 Dm Em F
opo.. kolu mangan gengsi..

C Dm C
trus bunuh diri..

Em Am
ojo mung sedih..
  G C
terus tok pamerke..
Em Am
kabeh ngrasakke..
G C
ora mung kowe..

Reff :
   C Em
 lereno sambat..
      F C
 karo sing isih mangan sego..
 F C
 bali ndedongo..
        G C
 pasrah marang Sing Kuoso..

   C Em
 paling ora..
     F C
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 F C
 piye rasane..
      G C
 sego ra ono lawuhe..

  C Em
 lereno sambat..
      F C
 karo sing isih mangan sego
 F C
 bali ndedongo..
        G C
 pasrah marang Sing Kuoso..

   C Em
 paling ora..
     F C
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 F C
 piye rasane..
      G C
 sego ra ono lawuhe..

Em Am
kabeh ngrasakke..
G F C G-G-G C
ora mung kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G-F#m-Em-D
G-F#m-G-A
D A
ojo dipikir..
Bm G
abote sanggamu..
         Em D
losske wae.. kowe..
Em G
ora mung ngijeni..
   Em F#m G
mergo.. kabeh ngelakoni..

D Em D
ra nduwe duit..

Int. A Bm G D Em..

D A
jo.. dadi jirih..
Bm G
ngadepi kahanan
       Em D
mergo angel.. gampang..
Em G
kuwi mung pilihan..
 Em F#m G
opo.. kolu mangan gengsi..

D Em D
trus bunuh diri..

F#m Bm
ojo mung sedih..
  A D
terus tok pamerke..
F#m Bm
kabeh ngrasakke..
A D
ora mung kowe..

Reff :
   D F#m
 lereno sambat..
      G D
 karo sing isih mangan sego..
 G D
 bali ndedongo..
        A D
 pasrah marang Sing Kuoso..

   D F#m
 paling ora..
     G D
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 G D
 piye rasane..
      A D
 sego ra ono lawuhe..

Musik : D A G Bm
G D A D..

D A
jo.. dadi jirih..
Bm G
ngadepi kahanan
       Em D
mergo angel.. gampang..
Em G
kuwi mung pilihan..
 Em F#m G
opo.. kolu mangan gengsi..

D Em D
trus bunuh diri..

F#m Bm
ojo mung sedih..
  A D
terus tok pamerke..
F#m Bm
kabeh ngrasakke..
A D
ora mung kowe..

Reff :
   D F#m
 lereno sambat..
      G D
 karo sing isih mangan sego..
 G D
 bali ndedongo..
        A D
 pasrah marang Sing Kuoso..

   D F#m
 paling ora..
     G D
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 G D
 piye rasane..
      A D
 sego ra ono lawuhe..

  D F#m
 lereno sambat..
      G D
 karo sing isih mangan sego
 G D
 bali ndedongo..
        A D
 pasrah marang Sing Kuoso..

   D F#m
 paling ora..
     G D
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 G D
 piye rasane..
      A D
 sego ra ono lawuhe..

F#m Bm
kabeh ngrasakke..
A G D A-A-A D
ora mung kowe..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lusiana Malala mudah, kunci gitar Lusiana Malala, chord lagu Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit Dasar , chord dasar Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit Dasar , chordtela Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit Dasar , lirik lagu Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lusiana Malala di youtube: https://youtube.com/watch?v=nJPXKVERUNw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lusiana Malala

Chord Lagu Lainnya

×