Open Nav

Luluk Darara - Esem Kui Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
        

Intro : C..Em..Fm..C.. Fm..C Am Dm G C..G.. C jane aku kangen sayang.. C7 F guyon sareng karo awakmu.. Dm nanging wes ra kiro.. G kowe kangen aku.. C G mergo wes ono liyo.. C yowis tak ikhlasno sayang.. C7 F mugo kowe nemu senengmu.. Dm nangis bathin iki.. G yen iling mbiyene.. C koyo ra ono pedote.. Reff : C7 F nadyan aku iso.. G Em puter balik waktu iki.. A Dm mek gur pingin nyawang.. G nok esem kui.. C C7 kanggo tombo kangen iki.. F suwe aku nganti.. G Em kowe teko masio lewat ngimpi.. A Dm nanging wes kahanan.. G sing gawe kelangan.. C aku esem kui.. Musik : F..G..C... C jane aku kangen sayang.. C7 F guyon sareng karo awakmu.. Dm nanging wes ra kiro.. G kowe kangen aku.. C G mergo wes ono liyo.. C yowis tak ikhlasno sayang.. C7 F mugo kowe nemu senengmu.. Dm nangis bathin iki.. G yen iling mbiyene.. C C7 koyo ra ono pedote.. Reff : F nadyan aku iso.. G Em puter balik waktu iki.. A Dm mek gur pingin nyawang.. G nok esem kui.. C C7 kanggo tombo kangen iki.. F suwe aku nganti.. G Em kowe teko masio lewat ngimpi.. A Dm nanging wes kahanan.. G sing gawe kelangan.. C aku esem kui.. F nanging wes kahanan.. G sing gawe kelangan.. C aku esem kui.. Outro : F..G..C... [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Bb..Dm..D#m..Bb.. D#m..Bb Gm Cm F Bb..F.. Bb jane aku kangen sayang.. Bb7 D# guyon sareng karo awakmu.. Cm nanging wes ra kiro.. F kowe kangen aku.. Bb F mergo wes ono liyo.. Bb yowis tak ikhlasno sayang.. Bb7 D# mugo kowe nemu senengmu.. Cm nangis bathin iki.. F yen iling mbiyene.. Bb koyo ra ono pedote.. Reff : Bb7 D# nadyan aku iso.. F Dm puter balik waktu iki.. G Cm mek gur pingin nyawang.. F nok esem kui.. Bb Bb7 kanggo tombo kangen iki.. D# suwe aku nganti.. F Dm kowe teko masio lewat ngimpi.. G Cm nanging wes kahanan.. F sing gawe kelangan.. Bb aku esem kui.. Musik : D#..F..Bb... Bb jane aku kangen sayang.. Bb7 D# guyon sareng karo awakmu.. Cm nanging wes ra kiro.. F kowe kangen aku.. Bb F mergo wes ono liyo.. Bb yowis tak ikhlasno sayang.. Bb7 D# mugo kowe nemu senengmu.. Cm nangis bathin iki.. F yen iling mbiyene.. Bb Bb7 koyo ra ono pedote.. Reff : D# nadyan aku iso.. F Dm puter balik waktu iki.. G Cm mek gur pingin nyawang.. F nok esem kui.. Bb Bb7 kanggo tombo kangen iki.. D# suwe aku nganti.. F Dm kowe teko masio lewat ngimpi.. G Cm nanging wes kahanan.. F sing gawe kelangan.. Bb aku esem kui.. D# nanging wes kahanan.. F sing gawe kelangan.. Bb aku esem kui.. Outro : D#..F..Bb...


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Luluk Darara mudah, kunci gitar Luluk Darara, chord lagu Luluk Darara - Esem Kui Dasar , chord dasar Luluk Darara - Esem Kui Dasar , chordtela Luluk Darara - Esem Kui Dasar , lirik lagu Luluk Darara - Esem Kui Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Luluk Darara di youtube: https://youtube.com/watch?v=_a1YiAnGxjk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Luluk Darara

Chord Lagu Lainnya

×